Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE

Pressemelding fra Samsung 19. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lynrask surfing i sommerferien:

Verdens første 4G-nettbrett nå i butikk

Nå er Samsungs nye nettbrett Galaxy Tab 8.9 LTE endelig i butikk. Med fjerde generasjons mobilt bredbånd rett i hånden laster du ned apper, surfer på nettet og streamer raskere enn noensinne. Takket være den dobbeltkjernede prosessoren starter også programmene på rekordtid.

−Vårt nettbrett er det første i verden som støtter 4G, og gir hastigheter man ikke har opplevd maken til tidligere. Lanseringen er også godt timet opp mot NetComs utbygging av 4G-nettet i Norge som gjør at man får enda mer ut av produktets innovative teknologi, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for telecom i Samsung Norge.

For ferie og jobb

Verdens første nettbrett med 4G kommer nå i norske butikker samtidig som 4G-nettet bygges ut og gir superraske surfehastigheter fra Sandefjord til Kristiansand.  Om du sitter hjemme i sofaen eller er på ferie så gir Galaxy Tab 8.9 LTE deg bedre muligheter til å laste ned og lese e-bøker, sende e-post, surfe på nettet eller streame film og musikk.  Galaxy Tab 8.9 er også et godt jobbverktøy. Enten det er til videokonferanser eller for å vise frem presentasjoner behøver du ikke bekymre deg for hakking, forsinkelser eller dårlig dekning.

NetCom klar med 4G langs norskekysten

Ferierer du langs kysten fra Sandefjord til Kristiansand kan du glede over superrask surfing i sommer. Her bygger NetCom ut 4G-nettet, noe som gir hastigheter i fiberklassen og større kapasitet.

4G et rent datanett, og skapt for mobilsurfing og mobil internettilgang. Med et bedre utbygd nett får brukerne raskere mobilsurfing, bedre tilgang på datakrevende tjenester som streaming og bedre kapasitet slik at flere kan være på nett samtidig. Samsung var først ute med å lansere verdens første kommersielle 4G-modem med LTE, og er nå igjen først ute med å lansere nettbrett med den nye teknologien.

Ingen ventetid

Med en teoretisk nedlastningshastighet på 100 MB per sekund er 4G det raskeste mobile bredbånd som finnes på markedet i dag. Du får derfor filmopplevelser med høy bildekvalitet og rask overføring av bilder, e-post og store filer til og fra Galaxy Tab 8.9 LTE.  Dette innebærer at du for eksempel kan laste ned en fire minutter lang sang i mp3-format på 0,3 sekunder eller en hel film på mindre enn to minutter. En app eller et program du bruker et minutt på å laste ned til et vanlig nettbrett, laster du ned på 15 – 20 sekunder.  I tillegg øker mulighetene for å bruke det mobile bredbåndet som finnes tilgjengelig der man er, det vil si WiFi, 3G eller 4G. Applikasjonene starter opp ekstra raskt takket være den dobbeltkjernede prosessoren på hele 2 x 1,5 GHz.

Med AllShare kan du koble Galaxy Tab 8.9 LTE opp mot PC-en, TV-en, mobilen og kameraet og dele innhold mellom alle enhetene. Løsningen trenger ingen ledninger, og gjør at du for eksempel kan vise bilder som ligger på nettbrettet rett på TV-en.

90 prosent av befolkningen vil etter hvert få tilgang på 4G gjennom NetComs nett.

Her har NetCom 4G-dekning i   dag:

Disse stedene får 4G dekning i   sommer:

Sandefjord

  Larvik

  Skien

  Porsgrunn

  Bamble

  Kragerø

  Risør

  Tvedestrand

  Søgne

  Mandal

  Arendal

  Grimstad

  Lillesand

  Oslo

  Bergen

  Trondheim

  Stavanger

  Stjørdal

  Levanger

  Malvik

  Sandnes

  Lillestrøm

  Trysil

  Hemsedal

  Sjursjøen

  Hafjell

  Kvitfjell

  Geilo

  Beitostølen

Fredrikstad

  Sarpsborg

  Halden

  Hvaler

  Kristiansand

  Tjøme