Samsung Galaxy Tab S

Pressemelding fra Samsung 4. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung Galaxy Tab S endelig i butikk

Samsungs nye tablet med den mest avanserte skjermen finnes i norske butikker fra 4. juli

Samsungs nyeste tablet, Galaxy Tab S, finnes nå i norske butikker. Med Galaxy Tab S tar Samsung kvaliteten på skjermen til et helt nytt nivå, aldri før har detaljer og farger blitt gjengitt på en så realistisk måte.

– Det er utrolig gøy å presentere Galaxy Tab S for det norske markedet. Her har vi tatt både design og skjermkvalitet til nye høyder, sier Christian de Lange, Nordic Key Account manager for tablets i Samsung Norge. Dette er et perfekt produkt til å konsumere all digital underholdning.  

Super AMOLED – den skarpeste skjermen

Galaxy Tab S leverer et bredt spekter med rike og skarpe farger, som gjengis på en utrolig virkelighetsnær måte. Super AMOLED-skjermens høye kontrast gir dypere og mer realistiske bilder. Kombinert med hardwaren får du alltid perfekt bildeopplevelse. Tab S justerer metning og skarphet på en smart måte ut ifra hvilken app som brukes, fargetemperaturen og belysningen i omgivelsene. Galaxy Tab S kan brukes utendørs uten problemer da skjermen viser klare og naturlige farger selv i sterkt sollys.

Enkelt med Galaxy Experience

Galaxy Tab S legger godt til rette for multitasking. Du surfer, ser på video, deler filer og ringer samtidig, uten at du behøver å tenke på å lukke appen du bruker. Med fingeravtrykkslesere kan du, og alle i familien, logge inn sikkert og få direkte tilgang til ditt eget innhold som ligger inne på din brukerprofil. Når barna vil låne tableten kan de logge inn i Kids Mode, en modus tilpasset de små som inneholder morsomme apper og tidsfordriv, og som gir deg full kontroll over hvilket innhold de har tilgang til. Du kan også ringe og motta samtaler fra din mobil direkte i Tab S, via funksjonen Call Forwarding på smarttelefonen din, uavhengig av om du har med deg telefonen eller ikke.  

Galaxy Tab S kommer i fargene Dazzling White og Bronze Titanium, og i størrelsene 8.4 og 10.5 tommer. Produktene er i butikk fra 4. juli.

Fakta: Samsung Galaxy Tab S finnes i skjermstørrelsene 10.5 tommer og 8.4 tommer. Begge størrelsene finnes i 4G- og Wi-Fi-versjon og har Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore+1.3 GHz Quadcore)-prosessor og en 2560x1600 (WQXGA) Super AMOLED-skjerm. Operativsystem Android 4.4 (Kitkat). Har Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth®4.0 og IrLED. RAM-minne på 3GB og 16/32GB* internminne + støtte for microSD på opp til 128GB. Tab S 10.5 måler 247.3 x 177.3 x 6.6 mm og veier 465g (Wi-Fi)/ 467g(4G). Batteri 7,900mAh. Tab S 8.4 måler 125.6 x 212.8 x 6.6 mm og veier 294g (Wi-Fi) /298g (4G). Batteri 4,900mAh. Finnes i butikk 4. juli.

Anbefalte utsalgspriser:

Galaxy Tab S 10.5 4G - 5 299 kroner

Galaxy Tab S 10.5 Wi-Fi – 4 390 kroner

Galaxy Tab S 8.4 4G - 4 399 kroner

Galaxy Tab S 8.4 Wi-Fi – 3 499 kroner

*Brukerminnet kan være mindre enn den totale minneplassen på grunn av systemfiler.

Powered by Labrador CMS