Guide med touch-funksjon

Pressemelding fra Guide 24.februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Svar på telefonen og surf med arbeidshanskene på – nå finnes Guide med touch-funksjon

Et overveldende flertall av svenske håndverkere bruker mobiltelefonen daglig i sitt arbeid, og de aller fleste har en smarttelefon. Når Guide nå kommer med en touch-funksjon som fungerer på smarttelefoner kan hansken beholdes på. Ta en samtale og unngå å bli kald og våt på hendene.

En undersøkelse blant svenske håndverkere viser at nesten ni av ti bruker en smarttelefon.* En stor andel svenske håndverkere er i tillegg selvstendig næringsdrivende og har sitt kontor i lommen. Derfor er det et behov for arbeidshansker som gjør det administrative lettere – å svare på telefonen, maile, dokumentere med kameraet og surfe på internett.

-       Når vi ser over vårt sortiment går vi ut fra brukernes ulike behov for å kunne tilby riktig hanske til riktig jobb og riktig kunde. Nå har vi utviklet tre nye arbeidshansker for ulike bruksområder, men med en ting felles – touch-funksjonen som fungerer på paneler og smarttelefoner, sier Åsa Lindberg Svensson som er kategorisjef på Guide.

Slipp kalde og våte hender når du skal svare på telefonen

Guide 587 er smidig, slitesterk og luftig med utmerket tørt grep og fungerer utmerket på touchskjerm. Passer bra til montasje- og byggeindustrien der smarttelefon, nettbrett eller andre berøringsskjermer brukes.

Guide 589 er hansken som er tynn og smidig og fungerer utmerket på touchskjerm. Passer godt ved montering og finmekanikk, plukking og pakking, ved arbeid der bruk av nettbrett og touchskjerm forekommer.

Guide 309 er en skjærebeskyttende hanske i PU med touch-funksjon. Passer bra ved metallbearbeiding, glassindustri, montasje og konstruksjon der risiko for kuttskader foreligger.

Hanskene er tilgjengelige i butikk fra februar.

*Undersøkelsen ble gjennomført blant 163 håndverkere i oktober 2012

Powered by Labrador CMS