HP Pro Tablet 608 G1

Pressemelding fra Hewlett Packard 26. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP utvider Mobility-serien med nytt Windows 10 nettbrett

Utvikler ny bransjeløsning med Lufthansa Systems

HP lanserte nylig sitt første Windows 10 nettbrett for forretningsmarkedet. Til dette nettbrettet lanserer HP også en butikkdataløsning som gir nye muligheter for fleksibel bruk av kasse i butikk.

"Mobilitet vil dramatisk forvandle arbeidsflyten og gjøre oss mer tilkoblet, effektive og produktive," sier Frank Brassart, direktør, Mobility Business Unit, Printing & Personal Systems, HP EMEA. "Vi fortsetter å utvide våre spesialbygde mobile løsninger."

HP Pro Tablet 608 har en imponerende 8-tommers diagonal HD-skjerm, høy ytelse og Windows 10.  Nettbrettet gir god støtte for lyd- og videokonferanser, og inneholder avanserte sikkerhetsfunksjoner som bygger på det nye operativsystemet; noe som gjør den til den perfekte mobile reisevenn.

Med sine 8,35 mm og 0,45 kg er den tynn og lett og har en skjermoppløsning på 2048 x 1536 som automatisk tilpasser seg lysforholdene. 4:3-formatet er optimalisert for å arbeide med forretningsprogramvare og gir 35% større visningsområde enn 16:9-skjermer.

Pro Tablet 608 har full Windows Professional og opptil åtte timers batterilevetid med Cortanastøtte. Nettbrettet har Corning® Gorilla Glass ® 4 og et metall-forsterket chassis, og har gjennomgått mer enn 115 000 timer med holdbarhetstesting. Kommunikasjon gjøres enkelt med dual-band WLAN ac/b/g/n og et utvalg av valgfrie 3G eller 4G WWAN.

Stereohøyttalere, DTS Studio Sound ™ og støyreduserende programvare er koblet sammen med 2 MP frontkamera for gode webkonferanser selv i støyende offentlige områder, som flyplasser eller hoteller. Et 8 MP bak-kameraet gir HD-kvalitet i foto.

Pro Tablet 608 har kraft fra den nyeste generasjonen Intel Core Atom Quad Core Z8500 prosessor med opptil 4 GB minne og 128 GB eMMc lagring.

Nettbrettet ivaretar god sikkerhet og administrasjon og inneholder et robust sett med innebygd IT-verktøy som HP Client Security, firmware 2.0 og sertifisert hardware som TPM og NFC. Det er også støtte for justerbart bilde eller BIOS-innstillinger, og industristandardiserte administrasjonsverktøy.

Pro Tablet 608 er også HPs første nettbrett med integrert USB-C ™ port for raskere lading samt et bredt utvalg av adaptere som støtter eldre kablet tilkobling. Valgfritt tilbehør inkluderer en penn, robust jakke, reisetastatur og en docking som muliggjør Windows 10 DPI skaleringsfunksjonen og muliggjør en virkelig mobil hverdag.

Tilpass arbeidsflyten med nye forretningsklare løsninger

Lufthansa Systems arbeider med HP for å levere mobile løsninger og programmer til kabinbesetningen. Resultatet av dette arbeidet er mCabin løsningen fra Lufthansa Systems kombinert med HP ElitePad 1000 G2, som tilbyr mobilitet på forretningsnivå for luftfartskunder.

Pro Tablet 608 har også en jakkeløsning for butikkdatasystemer. Denne gir en mulighet for å levere god kundeservice og forbedret driftseffektivitet. HP Pro Tablet Mobile Retail Solution er en holdbar jakke som kan kombineres med en rekke tredjeparts mobile betalingsterminaler, inkludert EMV, NFC, MSR, og de fleste digitale betalingsløsninger.

Pris og tilgjengelighet

• HP Pro Tablet 608 G1 forventes å være tilgjengelig i EMEA med Windows 8.1 Pro i juli med en startpris på € 449. Pro Tablet 608 vil leveres forhåndsinstallert med Windows 10 i august.

• HP Pro Tablet Mobile Retail Solution forventes å være tilgjengelig i EMEA i september.

Powered by Labrador CMS