Samsung DB22D-P og DB22D-T

Pressemelding fra Samsung 27. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Store muligheter i lite format – ny butikkskjerm fra Samsung

 – ”Alt skal bort, halv pris, tre for to, romjulssalg!”. Nå kan du kommunisere akkurat hva du vil til dine kunder. Men glem røde ekstrapriser skrevet for hånd med tusj på store skilt. Nå lanserer Samsung en ny digital skjerm i størrelsene 10,1 tommer og 21,5 tommer - perfekt for å påvirke kjøpsbeslutninger ved hyllene.

– Dynamisk kommunikasjon i butikkmiljøer er en viktig faktor for økt salg, lønnsomhet og en bedre kundeopplevelse. Med et heldekkende tilbud innen smarte skiltløsninger, kan vi tilfredsstille alle behov i et retailmiljø. Nå lanserer vi en modell i mindre format som kan plasseres på et fleksibelt sted nær både varen og kunden, sier Arve Uggedal, salgsansvarlig Samsungs bedriftsløsninger i Norge.

Tilpass budskapet raskt og enkelt                                                                                                   

Å vise digital informasjon i et butikkmiljø innebærer tradisjonelt sett en skjerm, en PC og separat programvare. Samsungs kundeskjermer er en komplett hardware-løsning med en innebygget kraftfull mediespiller. Alt som skal til for å komme i gang er strøm til skjermen, nettverk og en skytjeneste fra en tredje part, som enkelt kan styres via en valgfri nettleser. Deretter kan du raskt og enkelt få ut informasjon om produktet eller tilbudet ditt, og bestemme hva som skal vises på skjermen basert på for eksempel lagerstatus, vær, temperatur eller salgsstatistikk.

Begge modellene har innebygget wifi, god lysstyrke, innsynsvinkel, er tilpasset til 16 timers drift per døgn, og har 3 års garanti. Skjermene er ikke bare for butikker, men også miljøer som resepsjoner, møterom, konferanselokaler, hoteller og restauranter. Modellen på 21,5 tommer finnes også med en tipunkts kapasitiv touchskjerm.

Veiledende priser eksl. moms: DB22D-P 3 000 kr, DB22D-T (touch) 4 500 kr, DB10D-P 2 100 kr. Modellene vil være tilgjengelige via Samsungs distributører og partnere i desember.

Powered by Labrador CMS