HP Elite x2 1012

Pressemelding fra HP 19. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP leverer verdens første nettbrett spesielt beregnet på forretningssegmentet

HP Elite x2 1012 er en kombinasjon av egenskaper som sikkerhet, administrasjonsmuligheter og enkel service med et lekkert design

HP lanserte i dag HP Elite x2 1012 – et anvendelig nettbrett som gir samme produktivitet som en bærbar PC, men med nettbrettets enkelhet - et perfekt design for mobile medarbeidere.

Vi designet HP Elite x2 1012 slik at den ble tynn, lett og kraftig og samtidig beholder den enkle elegansen som brukere liker. Samtidig skal den også være holdbar, lett å vedlikeholde, sikker og lett å administrere slik IT avdelinger liker det for å kunne støtte mobil produktivitet.” sier Frank Brassart, director, Commercial Mobility, Personal Systems EMEA, HP Inc.

Next level design og performance

Elite x2 1012 er et premium design fra HP, utført i frest CNC aluminum med sterk vekt på det estetiske. Med en tykkelse på bare 8.1 mm [1], veier nettbrettet mindre enn en kilo[2] og har en innebygd støtte, justerbar inntil 150 grader. Dette gir brukeren mulighet for å sette skjermen vinklet opp for å benytte tastaturet for input, eller å legge den flatere for bruk av berøringsskjermen. Enheten har en  12-tommers skjerm med Full HD, 3:2 aspect ratio og justerer seg automatisk i forhold til ulike lysforhold.

Ytelse er avgjørende for mobile medarbeidere og derfor har Elite x2 1012 lang batteritid,[3] er utstyrt med Windows 10 og har en  6th generation Intel® Core™ M vPro™ prosessor optimalisert for høy ytelse samtidig som den er strømeffektiv[4] Den har SSD teknologi som muliggjør en vifteløs konstruksjon som er tilnærmet lydløs og uten bevegelige deler. Elite x2 1012 gir gode muligheter for brukerne å samarbeide elektronisk, har audiokomponenter fra Bang & Olufsen og HP Noise Reduction Software for å sikre at audiokonferanser kan gjennomføres med klar og tydelig lyd.

Som resten av HP’s Elite produktfamilie er Elite x2 1012 bygget for å tilfredsstille MIL-STD testing[5] for å møte utfordringer fra ett hvert forretningsmiljø hvor denne maskinen skal brukes. Enheten har ytterligere funksjoner som øker holdbarheten, slik som Corning® Gorilla® Glass 4 skjerm og to typer  aluminiumslegering for å sikre den optimale balanse mellom vekt og slitestyrke.

Elite x2 1012 har de portene brukere i forretningssegmentet trenger, inkludert  både Thunderbolt™ 3  og  USB-A porter. Den inneholder også et innebygget  4G LTE modem som gir muligheten for å koble seg på nett uten kabeltilnytning.[6]. Basert på ledende teknologi fra  Qualcomm Technologies -  Qualcomm® Snapdragon™ X5 LTE modem får man rask og stabil forbindelse og den støtter alle de viktigste 3G/4G nettverk.

Elite x2 1012 inkluderer HP Active Pen med App Launch som standardutstyr. Basert på WACOM teknologi har pennen integrerte trykksensorer som kontrollerer tykkelsen på den linjen man skriver eller tegner på skjermen. Pennen inneholder også App Launch, en programmerbar Bluetooth® applikasjon som raskt starter OneNote eller andre Windows applikasjoner.

Elite x2 1012 retter seg mot et bredt spekter av brukere med to mulige profesjonelle tastatur i full størrelse med baklysfunksjon.[7] Begge tastaturene kommer fra produktfamilien HP EliteBook Folio 1020 og er laget med en aluminum base for å oppnå vridningsstabilitet og utfordre bærbare maskiner. HP Advanced Keyboard inneholder en NFC sensor i touchpaden og en innebygd smart card leser for større sikkerhet. Hvis HP Advanced Keyboard kobles fra vil Elite x2 1012 automatisk logge seg ut av domenet for å trygge data. HP Travel Keyboard tilbyr en tynnere tastaturløsning med bare 395 gram vekt og med full størrelse for unik produktivitet når man er på reise.

Elite x2 1012 inkluderer tre valgfrie dockingløsninger - kablede og trådløse.Thunderbolt 3 porten på enheten dokker enkelt i HP Elite USB-C Docking Station for doble 2K skjermer, eller HP Elite Thunderbolt 65W Dock for doble 4K skjermer.Elite X2 1012 kan også dokkes i HP Advanced Wireless Docking Station ved hjelp av WiGig teknologi som gir mulighet for rask trådløs tilkobling til nettverk, skjermer og andre enheter.[8] Power pass-through funksjonaliteten i USB-C™ porten gir mulighet for å være fullt oppladet hele dagen samtidig som smarttelefoner og ekstrautstyr.

Endelig et fleksibelt nettbrett som IT vil elske!

Sikkerhet og administrasjon er toppsakene for ledere som skal fastlegge en mobil infrastruktur for sine medarbeidere. For å adressere dette behovet er Elite x2 1012 det første nettbrettet med den unike kombinasjonen av sikkerhet på BIOS-nivå med integrert HP Sure Start, administrasjon via HP Touchpoint Manager[9] og en Intel® Core™ M vPro™ prosessor som opsjon, samt enkelt onsite vedlikehold.[10]

Elite x2 1012 kommer med en rekke innebygde sikkerhetsfunksjoner som HP Sure Start med Dynamic Protection, HP Client Security, TPM, og en fingeravtrykks- eller smartkortleser som opsjon.Alt virker sammen for å beskytte enheten, data og brukerens identitet. Med Intel Core™ M vPro™ prosessor som opsjon og forbedret hardware kan IT fjernkontrollere Elite x2 1012 over både kablede og trådløse nettverk.[11]

Dagens  medarbeidere krever enheter som er mobile, holdbare og stabile. Den innebygde støtten kan fjernes ved å løsne to skruer og Elite x2 1012 er designet for enkel service for å redusere nedetid og opprettholde produktiviteten. LCD/touch panelet, lagringsmodulen, hovedkortet, WLAN og WWAN modulene kan enkelt tas ut og repareres av HP.  IT kyndig personell kan selv fjerne enhetene og erstatte disse med nye mens reparasjon foregår.

For lettere å kunne integrere Elite x2 1012 i en eksisterende infrastruktur tilbyr HP en rekke tjenester og  24/7 support i 180 land og via 230,000 kanalpartnere, inkludert muligheten for å kjøpeidentiske SKU på et globalt nivå. Storkunder kan bestille fra et globalt SKU utvalg i stedet for å styre med lokale varianter. I tillegg  er alle komponenter tilgjengelig worldwide.

Tilgjengelighet

HP Elite x2 1012 forventes leveringsklar  i januar 2016.

Powered by Labrador CMS