HP Elite X3 og Elite X2 1012

Pressemelding fra HP 17. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP med unike løsninger for ekstrem mobilitet på Mobile Trender

For første gang i Norge viste HP ekstrem mobilitet med Elite X3 – den ultimate mobile Windows 10 smarttelefonen som kan erstatte stasjonær og bærbar PC og nettbrett – 3 i en. Produkter og løsninger ble vist på Mobile Trender 16.juni 2016.

I takt med den teknologiske utviklingen har adferdsmønstre i bedrifter endret seg slik at behovene for mobile løsninger som samtidig ivaretar bedriftens sikkerhet har økt kraftig. Folk er stadig mer på farten både i jobbsammenheng og privat. Fleksibilitet i forhold til hvor man jobber fra og når man jobber er for mange en nødvendighet for å få maksimalt ut av arbeidsdagen og samtidig kunne balansere med privatlivet.

En undersøkelse 1) viser at fleksibiliteten ved mobile løsninger på jobb øker kreativiteten med hele 18%. Ansatte blir mer fornøyde (23 % økning) og får også økt lojalitet til bedriften (21 % økning). Fornøyde ansatte som har de verktøyene de har behov for øker også produktiviteten. En bedrift som er optimalisert for mobil bruk øker produktiviteten med hele 16 % , viser den samme undersøkelsen.

Samtidig innebærer økende mobilitet økt risiko for at informasjon kommer på avveie og verdifulle data kommer uvedkommende i hende. En av bedriftenes største bekymringer ved implementering av mobile løsninger, er risikoen det innebærer å bruke en og samme enhet både på jobb og privat. En undersøkelse som ble gjort av Opinion i 2015 viser at hver fjerde nordmann har opplevd å ha mistet eller blitt frastjålet sin mobil. 2)

Ansatte har behov for løsninger som sikrer best mulig produktivitet,og bedriften må føle seg trygge på at enhetene ansatte arbeider på er sikre og pålitelige. Utfordringen er å beskytte bedriftens sensitive data som befinner seg på mobile enheter, samtidig som funksjonalitetene for den enkelte ansatte ivaretas. Kombinasjonen av høy grad av mobilitet med attraktivt design og sikkerhet gjør HP sine løsninger unike i markedet.

HP Elite x3 er en smarttelefon med et helt nytt mobilt økosystem designet for å møte de arbeidsmetodene dagens forretningsliv krever. Fram til nå har man vært nødt til å veksle mellom ulike teknologier og enheter for å få alle oppgavene gjort. Med Elite x3 leverer HP en løsning for mobil databehandling hvor mobilitet møter produktivitet i en enkelt enhet slik at ansatte kan være fullt ut produktive til enhver tid og uansett hvor de befinner seg.

«Elite X3 kan være den ene mobile enheten du trenger i hverdagen som gjør det enkelt å være mobil og produktiv gjennom hele arbeidsdagen uansett om du er på reise, på arbeidsplassen eller hjemme.» sier Verner Hølleland – Administrerende Direktør i HP Norge.

HP Elite X3 kommer med et unikt økosystem som optimaliserer arbeidsforholdene og effektiviserer arbeidstiden.

Elite X3 gir mulighet for å arbeide på bedriftens virtuelle desktop gjennom

HP Workspace. HP Workspace er en skytjeneste basert på Microsoft Azure med en sikker løsning utviklet for å kunne bruke standard x86 applikasjoner via den mobile enheten. Sikkerheten ivaretas gjennom VPN-tilgang på enterprise-nivå slik at man trygt kan ta i bruk den virtuelle desktopen fra hvor som helst på en sikker måte. IT-avdelingen kan enkelt fjern-administrere de mobile enhetene.

HP Workspace på Elite x3 skaper en virtuell PC i enheten slik at ansatte får rask tilgang til hele bedriftens applikasjonsportefølje som ligger på den virtuelle desktopen med sanntids oppdatering. Funksjonalitet fra smarttelefoner, bærbare- og stasjonære maskiner ivaretas og utnyttes sømløst. Elite x3 kan benytte biometri for å låse opp enheten.

Desk Dock gir en full desktop opplevelse og har en displayport for ekstern skjerm, to USB-A og USB-C™ tilkoblinger i tillegg til tilkobling for kablet Ethernet. Elite x3 dokkes i «portrait mode» uten at du behøver å fjerne dekslet.

HP Mobile Extender er en ekstern 12.5-tommers HD skjerm som gir en god skjermstørrelse for bruk på kontoret. Du kan enkelt fortsette å bruke enheten som en mobil samtidig som du jobber med andre ting på skjermen. Desk Dock og Mobile Extender gir enkel tilkobling av mus og tastatur.

HP Elite x2 1012 er en hybrid PC i premium design som er utviklet for å kunne gi en god mobil brukeropplevelse kombinert med enkelt vedlikehold og administrasjon i tillegg til sikkerhet. For de som ønsker formfaktoren til en bærbar PC, men har behov for enda mer mobil tilpasning, er HP Elite X2 1012 et optimalt produkt.

HP Elite X2 1012 er tynn og lett 5)og har en innebygd støtte som kan justeres inntil 150 grader slik at det er enkelt å veksle mellom å bruke tastatur eller berøringsskjerm. Dette ivaretar behovet for å kunne jobbe i trange flyseter såvel som ved en kontorpult i løpet av en og samme dag. Skjermen justerer seg automatisk i forhold til ulike lysforhold man kan oppleve når man er mye på farten.

«Som bedriftsleder kan jeg ikke være avhengig av hvor jeg befinner meg i løpet av arbeidsdagen for å kunne jobbe effektivt. Alt skal fungere og det skal være sikkert uansett hvor jeg er», sier Verner Hølleland.

Med batteritid på inntil 10 timer og sjettegenerasjons Intel® Core™ M vPro™ prosessor er denne PCen optimalisert for høy ytelse samtidig som den er strømeffektiv slik at du unngår å gå tom for strøm i løpet av arbeidsdagen.

Lyd fra Bang & Olufsen kombinert med HP Noise Reduction Software sørger for at du kan gjennomføre møter via PCen selv under forhold hvor du har mye støy rundt deg. Du vil bli høre og blir hørt klart og tydelig uten at bakgrunnsstøy forstyrrer.

HP Elite X2 1012 er bygget for å tåle slitasje og ekstra påkjenninger man kan forvente av en mobil enhet, og oppfyller de tekniske kravene man har til en PC uten at det går på bekostning av vekten. For de som liker å bruke penn, er HP Active Pen med App Launch standardutstyr. Til HP Elite X2 1012 finnesdet tynne og lette HP Travel Keyboard i full størrelse, samt mulighet for tre valgfrie dockingløsninger - kablede og trådløse. Power pass-through funksjonaliteten i USB-C™ porten gir mulighet for å være fullt oppladet hele dagen.

Sikkerhet og enkel administrasjon er viktig når en bedrift skal tilrettelegge for mobilitet for sine ansatte. Elite X2 1012 har integrert HP Sure Start som gir sikkerhet på BIOS-nivå og administrasjon via HP Touchpoint Manager samt enkelt onsite vedlikehold. I tillegg finnes fingeravtrykks- eller smartkortleser som valgmulighet. Alt virker sammen for å beskytte enheten, informasjonen som ligger på den og brukerens identitet.

Ansatte som er mye på reise og ute i møter, må kunne stole på at all informasjon er tilgjengelig og trygg hele arbeidsdagen uavhengig av hvor han eller hun befinner seg. Når man kommer inn på kontoret, skal man slippe å bruke tid på å synkronisere eller last opp eller ned informasjon,og når man sitter på et fly skal man kunne jobbe effektivt for å utnytte reisetiden maksimalt.

HP Elite X3 med økosystem og HP Elite X2 1012 sikrer full produktivitet på en sikker måte og gjør hverdagen enklere.

Powered by Labrador CMS