HP EliteBook Revolve

Pressemelding fra Hewlet Pacard

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP EliteBook Revolve – nytt konverterbart nettbrett for bedrifter

HP utvider i dag sin portefølje av nettbrett tilpasset bedrifter og presenterer neste generasjons konvertible nettbrett, HP EliteBook Revolve — en bærbar PC med touch-skjerm som kan dreies slik at brukeren kan dele arbeidet sitt med andre og som til og med kan slås sammen til et mobilt nettbrett.  

HP EliteBook Revolve er designet for bedriftskunder som krever både en tynn notebook og et touchbasert nettbrett. Drevet av den nyeste tredje-generasjons Intel® Core™ prosessorer og optimalisert for Windows® 8(1), tilbyr HP EliteBook Revolve meget god ytelse og grafikk av en fullverdig notebook, sammen med fleksibiliteten til å raskt bytte til et nettbrett med en touchbasert høyoppløselig (HD)(2) skjerm. 

HP presenterte samtidig den nye HP Multi-Tablet Charging Module(3) som raskt og enkelt kan lade og lagre opp til 10 nettbrett gjennom kun ett strømuttak. Modulen egner seg til en rekke forskjellige arbeidsmiljøer og sikrer samtlige nettbrett med en egen låsmekanisme. 

-  Ansatte vil ha datamaskiner som fungerer slik de selv gjør – fleksibel og tilpasningsdyktig i enhver situasjon. HP vil sørge for at vår Elite portefølje med nye nettbrett i spissen, gir kundene de funksjonene som de ansatte trenger for å arbeide effektivt. Og vi gjør det med et design de kan være stolte av. Alt dette uten å kompromisse med tjenester og beskyttelse som skal bidra til en bekymringsfri IT-tilværelse, sier Kristin Alnes Myren, produktsjef i HP Norge.

Designet for fleksible arbeidsmiljøer

HP Elitebook Revolve er designet med touch-skjerm som kan dreies slik at brukeren kan dele sitt arbeid eller foldes sammen til et ultramobilt nettbrett. Den tilhører HPs niende generasjon  konvertible nettbrett og har alle nødvendige verktøy, inkludert:

Arbeid hvor som helst med enkel installasjon, håndtering og sikkerhet Som alle HP EliteBooks, er HP Revolve fullpakket med IT-verktøy som:

HP leverer nytt tilbehør I oktober introduserte HP sitt første nettbrett for bedrifter, HP ElitePad 900. I lanseringen av HP ElitePad inngikk også det unike, produktivitetsbesparende HP ElitePad Smart Jackets(2)

HP Multi-Tablet Charging Module,(2) er et av tilbehørene som sørger for at   nettbrettet holder seg fulladet og sikkert til brukeren trenger den.  Modulen fungerer med alle typer nettbrett opp til 10.1 tommer, og er ideell til HP ElitePad og HP ENVY x2 (presentert 30. aug). Det praktiske, designet gjør det mulig å lade to Multi-Tablet Charging Modules samtidig.

Tilgjengelig i mars

HP EliteBook Revolve  og HP Multi-Tablet Charging Module forventes å være tilgjengelig i hele EMEA i mars 2013.