HP Elitepad 1000 og ProPad 600

Pressemelding fra Hewlett Packard 3. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP utvider porteføljen av nettbrett for forretningsmarkedet med HP Elitepad 1000 og ProPad 600

HP annonserte denne uken  ytterligere to produkter  innenfor kategorien nettbrett for bedriftsmarkedet – en oppgradert 64-bits HP ElitePad og en ny HP ProPad. Til begge produktene finnes en rekke tilbehør tilgjengelig som sikrer at nettbrettet kan brukes som en komplett løsning for forretningsmarkedet hvor mobilitet og sikkerhet er ivaretatt. HP lanserte i tillegg  HP

TX1 POS Solution; en tynn, men meget solid HP ProPad basert point-of-sale (POS) løsning som ytterligere styrker HP’s verdensledende portefølje av nettbrettløsninger for retailmarkedet og gir en enkel og sikker løsning for bruk av nettbrett ute i butikkene.

Ifølge en undersøkelse(1) spør 21 % av ansatte sine IT-avdelinger om å benytte nettbrett. Dagens mobile og teknologisk kompetente arbeidsstyrke etterspør fleksible og effektive mobile enheter som

både støtter kravene til sikkerhet og administrasjon fra IT-avdelingen og behovet for lette, men kraftige enheter med lang batteritid og stilig design.

“HPs nettbrett med det unike tilbehøret imøtekommer endringene i arbeidslivet, sier Verner Hølleland, direktør for HP Printing and Personal Systems i Norge.   “Når det gjelder bruk av teknologi har skillet mellom arbeid og fritid så og si forsvunnet. Vi bruker våre PCer, nettbrett og Smartphones både privat og på jobb og håndterer private og jobbrelaterte oppgaver om hverandre. Dette fører til at ansatte i økende grad etterspør mobile enheter hvor design ikke går på bekostning av produktivitet, sikkerhet og pålitelighet."

HPElitePad 1000  - nettbrettet for de profesjonelle

HP ElitePad 1000 er en oppgradering av ElitePad 900. Design, formfaktor og materialevalg er beholdt fra den første HP Elitepad, men det er gjort vesentlige oppgraderinger. HP ElitePad 1000 G2 har høyere oppløsning på skjermen og Widescreen Ultra Extended Graphics Array (WUXGA) multi berøringsskjerm som blant annet gjør det enklere å se innholdet på skjermen når man er utendørs. I tillegg kommer den med Corning® Gorilla® Glass 3 som gir god beskyttelse mot riper og smuss og gjør skjermen enkel å holde ren. HP har også kommet med en ny og forbedret penn.

HP ElitePad 1000 er oppgradert med Windows 8.1 64-bit og support for 4G/ LTE mobilt bredbånd (2)Det maskinbearbeidede aliminiumschassiset er konstruert for å møte kravene til MIL-STD 810G testing(3) i tillegg til at den har gjennomgått over 115 000 timer med HP Total Test Process. Nyeste tablet chip teknologi fra Intel sikrer lang batteritid, minimal varmeutvikling og vesentlig høyere ytelse enn forgjengeren.

HP Smart Jacket økosystemet som representerer et bredt spekter av tilbehør er utvidet. Alle våre unike tilbehørsprodukter til ElitePad 900 er kompatible med ElitePad 1000 G2. Et helt økosystem av tilbehør (jakker, dongler, dockingstasjoner og omslag) ivaretar sikkerheten og sikrer gode brukervennlige løsninger for bedrifter. Blant disse er: HPExpansion Jacket som sikrer flere tilgangsmuligheter, HPProductivity Jacket som har innebygget tastatur, USB-porter og justerbar stand, som har brukeridentifisering via smart card og fingeravtrykksgjenkjennelse for å hindre uautorisert bruk for bedrifter som har ekstra behov for sikkerhet. HP RetailPOS Jacket er inkludert i HPMX10 Retail Solution og gir muligheter for  fleksibel og mobil bruk av kasseløsninger i butikk. Det er enkelt å integrere HP ElitePad 1000 G2 til eksisterende IT-miljø med tilgjengelige løsninger fra HP, LANDesk og Microsoft. Sikkerheten ivaretas med Client Security, HP BIOS og mulighet for HP Security Smart Jacket. I tillegg har man ved valg av HP ElitePad Service Tool(4) muligheten til å gi HP ElitePad full selv-service slik at man sikrer at sensitive data kun er tilgjengelig på eget nettverk og egne enheter.

HP ProPad 600 Alt man trenger der det skjer

Den nye HP ProPad er bygget for forretningsvirksomheter dere de ansatte er like mye ute av kontoret som inne.  HP ProPad har Intel® Atom Quad-Core prosessoren (5) , lang batteritid, Windows 8.1,preinstallerte HP apps og opp til 64 GB lagring i tillegg til mulighet for å utvide lagringskapasiteten med microSD expansion på 32 GB(6) . Til HP ProPad vil det komme en rekke tilbehør etterhvert, men allerede nå er HP TX1 POS løsning lansert.

HP ProPad har Bluetooth 4.0 og integrert HP ePrint (7) som gir mulighet til å skrive ut fra hvor som helst samt en innebygget micro-HDMI og 10 tommers WUXGA skjerm med Corning Gorilla Glass display(8) og trådløst display via Miracast.(9)

HP ProPad har sikkerhetsløsninger og Microsoft Defender virusbeskyttelse , samt et programvarebasert TPM(10) løsning som beskytter mot identitetstyveri og sertifiseringsbasert hacking.

HP TX1 POS Solution er et tilbehør som støtter HP ProPad og er designet for små butikkmiljøer, sykehusmiljøer, restauranter og lignende. HP TX1 inkluderer et fleksibelt stativ som holder nettbrettet godt fast, men som kan svinges og tiltes opp slik at man enkelt kan få kundens signatur direkte på skjermen. Det er enkelt å ta ut nettbrettet fra stativet slik at man kan ta det med seg. HP TX1 POS løsning støttes av Windows 8.1.

Tilgjengelighet

Powered by Labrador CMS