HP ElitePad 900

Pressemelding fra Hewlett Packard 2. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Windows 8-nettbrett fra HP

Innovative tilkoblingsmuligheter gjør HP ElitePad 900 til et komplett arbeidsverktøy.

HP lanserer en revolusjonerende nettbrett med flere ulike tilkoblingsmuligheter.

Nettbrettet er designet for virksomheter, myndigheter, helsesektoren og varehandel, og er utstyrt med Smart Jackets som blant annet gir flere tilkoblingsmuligheter. Smart Jacket-konseptet gjør at nettbretten kan tilpasses til bruk innen helt spesifikke områder.

HP ElitePad 900 er et tynt og lett Microsoft Windows 8-nettbrett som leverer funksjonalitet og design som tilfredsstiller både IT-administratorer og brukere. Nettbrettet har mulighet for full servicestøtte og utvidet sikkerhet og administrasjon i likhet med HPs Elite-maskiner. HP ElitePad har vært gjennom over 115 000 timer med interne tester og diagnostikk.

- Mange virksomheter står ofte overfor valget mellom funksjonalitet og design når de gjør innkjøp av teknologi. Utfordringen ligger i å kunne levere på begge områder slik at både IT-avdelingen og brukerne blir fornøyd. Med HP ElitePad har vi vist at vi får til begge deler, sier Kristin Alnes Myren, Produktsjef i HP Norge.

HP ElitePad er ergonomisk utformet og har en skjerm på 25,7 cm (10,1”), vekt på 680 gram og enheten er bare 9,2 millimeter tykk. Nettbrettet er laget med presisjon og høykvalitetsmaterialer, som for eksempel CNC-kuttet aluminium og Corning Gorilla Glass 2.

Med siste generasjons Intel mobile prosessorer har HP ElitePad PC-kraft for de som er på farten og den har også Intel x86 kompatibilitet og støtte for eksisterende forretningsapplikasjoner. Nettbrettet er optimalisert for Windows 8 og støtter berørings-, penn- og stemmestyrt input. HP ElitePad støtter også eldre versjoner av Windows-applikasjoner og er enkel å integrere med eksisterende IT-miljøer.

Smart Jacket-tilkobling

Den nye og unike Smart Jacket-løsningen øker produktiviteten ytterligere og legger til rette for tilbehør som skaper bedre helhetsløsninger for virksomheter:   

-       HP ElitePad Producitvity Jacket – integrert tastatur, ekstra porter, SD-kortleser og justerbar synsvinkel som gir en PC-lignende opplevelse.   

-       HP ElitePad Expansion Jacket – Gir ytterligere tilkoblingsmuligheter som for eksempel USB og HDMI. Med tilvalget HP ElitePad Jacket Battery får brukeren opptil 80 prosent lenger batteritid.   

-       HP ElitePad Docking Station – Gjør nettbrettet til komplett arbeidsplass i kombinasjon med et eksternt tastatur og skjerm. Dockingen strømforsyner nettbrettet, og lar deg bruke den som en sekundær skjerm.   

-       HP Executive Tablet Pen – Skriv og tegn direkte på skjermen. Håndskriften kan også lagres og konverteres til datatekst som kan anvendes i andre applikasjoner.

Også til fritidsbruk Et 1080p kamera på forsiden, samt et 8 megapixels kamera på baksiden med LED-blitz og CyberLink YouCa software gjør at brukerne enkelt kan kommunisere ansikt til ansikt og lage HD-videoer.

HP Labs, HPs sentrale research-team, har laget HP PageLift som automatisk fjerner irrelevant informasjon og justerer lys på foto tatt mot for eksempel en whiteboard eller papir. Bildet er deretter klart til å brukes umiddelbart uten behov for manuell redigering.

Man kan enkelt skrive ut dokumenter direkte fra HP ElitePad gjennom alle ePrint-kompatible HP-skrivere som er koblet til et nettverk. Med Evernote kan brukerne enkelt synkronisere filer mellom ulike enheter og redigere, dele og søke opp filer. Via internettoppkobling kan mindre arbeidsgrupper anvende seg av HP Wireless Hotspot for å dele en trådløs internettoppkobling.

Administrasjon, drifting og sikkerhet i IT-miljøer

IT-administratoren kan glede seg over at HP ElitePad har en lang livssyklus, tre års garanti og HP Global Service Support. Som tilvalg kommer et unikt serviceverktøy som gjør det mulig å selv å gjøre service på panelet, batteriet og hovedkortet slik at man kan gjennomføre service in-house.

HP Client Security med blant annet identitetsbeskyttelse, HP BIOS Protection, Security Manager og HP Drive Encryption er også tilgjengelig. Ytterligere sikkerhetsfunksjoner som er tilgjengelig er Device Access Manager, Computrace og Sparkey.

Support og distribusjon av HP ElitePad gjøres enkelt med x86-kompatibilitet og støtte for HP Client Management-løsninger. LANDesk Management Suite øker sikkerheten og gjør administrasjonen smidigere med verktøy for å lokalisere og beskytte filer på bortkomne enheter og skape regler for å fjernlåse og slette filer basert på enhetens geografiske posisjon.

Tilgjengelighet

HP ElitePad 900 forventes å være tilgjengelig fra januar 2013.

Powered by Labrador CMS