HP’s Premium Consumer PC

Pressemelding fra HP 7. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt flott design kjennetegner HP’s Premium Consumer PC produktlinje

HP annonserte i dag nye premium PC’er som leverer unike formfaktorer i slank industridesign, lyse og høyoppløslige skjermer og med lyd som ivaretas av Bang & Olufsen. Alle maskiner med kraftige prosessorer og med fantastiske Windows 10(1) funksjoner som gjør brukerne klare for store oppgaver. HP lanserer også HP Lounge, en ny underholdningstjeneste som lar brukerne fordype seg i sine favoritt-artisters musikkunivers.

Spesialannonsering fra HP:

En x360 med lyd og design som er helt unik – den nye HP Spectre x360limited edition som tar utgangspunkt i den siste versjonen av den prisvinnende HP Spectre x360. Den kommer i en 13.3 tommers versjon i fargen Ash Silver med kobber detaljer og feirer Bang & Olufsen’s 90års jubileum.

Den slanke HP Spectre x2 bærbare kombinerer det beste fra to verdener: et tynt og lett design med produktiviteten til en PC med tastatur i metall. Det er den første PC med avtagbar skjerm som tilbyr audiosystem fra Bang & Olufsen med to høyttalere både på skjerm og tastatur for bedre lyd.

HP’s tynneste bærbare maskin til nå - HP ENVY- gir kundene en kraftig maskin med 6th Gen Intel® Core™ prosessorer (2) i en 13.3 tommers maskin som kun er 12.95 millimeter tykk og som veier under 1.27kg.(3)

Verdens bredeste AiO med buet skjerm - HP ENVY har en 34 tommers Technicolor Certified skjerm som gir en helt ny dybdeopplevelse. AiO’en har Intel® RealSense™ teknologi (4) som muliggjør Windows Hello (5) og dybdeegenskaper.

Fantastiske nye AiO’er med moderne design. Både 23.8 og 27 tommers utgavene av HP ENVY All-in-Ones kombinerer stil, kraft og opp til 4K Ultra high-definition (UHD) (6) skjermer for å gi brukerne muligheter til å bli kreative, produktive eller bare å hygge seg med underholdning.

Det imponerende HP ENVY 32 Media Display gir brukerne fantastiske lyd- og bildeopplevelser som passer både for multimedia og spillopplevelser

“Kundene ønsker innovativt design, kraft og pålitelighet for å kunne levere banebrytende brukeropplevelser på PC’er i premium klassen” sa Louis Perrin, direktør for , consumer products, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA. “Ved å utnytte vår erfaring fra den prisvinnende HP Spectre x360, fortsetter HP å redefinere markedet for PC’er i premium klassen som utnytter mulighetene i Windows 10.”

Ny Limited Edition Spectre x360

HP oppdaterer sin mest anerkjente konvertible PC, HP Spectre x360 med ennå tynnere design, batterier med lang levetid, rask oppstart og gode Wi-Fi tilkoblingsfunksjoner. HP fortsetter å forbedre enetene og har oppdatert til de siste modellene av Intel® prosessorer, Maskinene har audiokomponenter fra Bang & Olufsen og kan leveres i fargen Ash Silver med kobber detaljer.

HP Spectre x360 er oppdatert med 6th Gen Intel® Core™ i5 og i7 prosessorer(2) og med en lynrask SSD med opp til 512GB,(7)får kundene den kraften de trenger for å få gjort ting raskt. Maskinen veier kun 1,4kg (3) og er kun 15.9 millimeter tykk. HP Spectre x360 med Quad HD skjerm(8) har opp til 12 timers batteritid.(9)

HP Spectre x360utnytter mulighetene som finnes i Windows 10 som for eksempel Continuum.(5) Brukerne får sømløs overgang mellom bærbar modus for jobb, stående modus for underholdning, teltmodus for underholdning med berøringsskjerm eller nettbrettmodus på farten.

HP Spectre x360 støtter både full-size HDMI og mini-DisplayPort slik at brukerne kan vise innhold på flere skjermer. For tilkobling av utstyr har HP Spectre x360 tre USB 3.0 porter som har HP USB Sleep and Charge så brukerne kan lade sine enheter også når maskinen går i dvalemodus.

En vakker PC med avtagbar skjerm

For brukere som foretrekker en enhet med prioritet på nettbrett uten å kompromisse på produktivitet tilbyr HP modellen HP Spectre x2. Denne nye premium PC’en er tynn og lett for bruk med et avtagbart nettbrett og som har et velfungerende tastatur for bruk som bærbar maskin. Nettbrettdelen har opp til 10 timer batteritid og en vekt på 0.84kg (3) – kun 8 millimeters tykk, og den bærbare maskinen veier 1.22kg (3) og er 13,15 mmillimeter tykk – den tynneste HP 2-i-1 PC HP har laget.

Med 6th Gen Intel® Core™ m prosessorer,(2) har HP Spectre x2 en vifteløs design, stille gange og lynrask SSD med opp til 256GB (7).

HP Spectre x2 har kraftig batteri og Panel Self Refresh (PSR) teknologi som setter deler av maskinen i dvalemodus når skjermbildet ikke endres. Tastaturet kobles til og fra ved hjelp av en magnetisk mekanisme som gir mulighet for veksling mellom bærbar PC og nettbrett. Tastaturet kan vinkles for bedre komfort og touchpaden har Precision TouchPad (PTP) teknologi som gir en god brukeropplevelse når man jobber i Edge nettleseren.

HP Spectre x2 has en støtte som kan vinkle enheten opp til 150 grader. Når enheten står i støtten kan større batteri benyttes for bedre kapasitet. Enheten leveres med to USB 3.0 Type-C™ tilkoblingsmuligheter som støtter HP Sleep and Charge. Det følger også med adapter til USB 3.0 Type-A.

Nettbrettet inneholder tre kamera: 1) en HP Truevision FHD 5 megapixel front kamera for web chat; 2) HP Truevision HD 8 megapixel kamera på enhetens bakside og 3) Intel® RealSense™ Camera R200(4) for 3D-bruk. Audio leveres av Bang & Olufsen og Spectre x2 kommer med doble høttalere både på tastatur og nettbrettet.

HP Spectre x360 gir økt Wi-Fi tilkoblingsmuligheter med en 4G modul. Noen land kan benytte HP DataPass som tilbyr inkluderte mobile datatjenester. (10)

HP Spectre x2 har en HP Active Pen som benyttes til å skrive, tegne og for lettere navigasjon.

HP’s tynneste og letteste ENVY

HP ENVY bærbar med 13 tommers skjerm er tynn og lett med lang batteritid og de siste Intel® prosessorene for at brukerne skal kunne utføre flere oppgaver – raskt.

HP ENVY 13.3 bærbar er kun 13 millimeter tykk og veier 1.27kg (3) , et 3-cellers 45Whr Li-ion polymer batteri med 10 timers batteritid for å kunne ha det tynne designet. Man har valget mellom 6th Gen Intel® Core™ i3, i5 og i7 prosessorer (2)

Maskinen kan leveres med opp til 512 GB SSD (7)for stor lagringskapasitet og rask hastighet. Tre USB 3.0 porter, en med HP Sleep and Charge, en fullstørrelse HDMI port og en SD kortleser.

Maskinen har metallchassis med en buet profil og kan vinkles ved hjelp av utfellbare støtter for bedre skrivekomfort. Sammen med to stillegående vifter gir dette ekstra sirkulasjon og kjøling.

Skjermen, høyttalerne og kameraet på HP ENVY er ideellt for video, foto og chat. 13 tommers skjermen kommer med Full HD(11) elle Quad HD+(8) oppløsning. To høyttalere og audio fra Bang & Olufsen. HP TrueVision Webcam(12) har dual array mikrofoner med støyreduksjon for å dempe bakgrunnsstøy og gir en god lyd for alle deltagere i en chat.

Tastaturet har baklyss for bruk ved dårlige lysforhold og en fingeravtrykk-leser som fungerer med Windows Hello (5) så brukere kan logge inn raskt ved bare å sveipe fingeren over leseren.

Ny fantastisk All-in-One PC

HP ENVY All-in-One PC’er har kombinasjonen av kraft og Technicolor Color Certified skjermer. HP leverer 23,8 tommers og 27 tommers alternativer samt verdens første AIO PC med 34 tommers buet skjerm.

Man kan velge mellom 6th Gen Intel® Core™ i5 og i7 prosessorer.(2) Integrert grafikk er standardog brukerne kan velge mellom AMD Radeon™ R9 discrete graphics på de minste skjermstørrelsene. På 34 tommers buet modell kan man få NVIDIA® GeForce® 960A grafikk for videoeditering og spill. Alle tre ENVY modellene kan ha 128GB SSD(7) for rask respons og 8 eller 16GB minne. Med harddisker på opp til 2TB år man plass til bilder, video, film og musikk.

For å få den beste Windows 10 opplevelsen har 34 tommers modellen et Intel® RealSense™ kamera,(4) som gir mulighet for Windows Hello(5) for rask og sikker autentisering. I stedet for å skrive inn passord kan man definere profiler for medlemmene av familien. Intel® RealSense™ Camera (4) tilbyr også immersive video, 3D opptak og mulighet for å styre maskinen med håndbevegelser. Med en 34 tommers skjerm og WQHD+ (13) oppløsning kan brukerne se flere vinduer samtidig ved hjelp av Windows 10 Snap funksjonalitet.

Alle ENVY All-in-One modellene er Technicolor Color sertifiserte og 23.8 og 27 tommers skjermene kommer med QHD(8) opp til 4K Ultra HD.(6) 34 tommers WQHD+(13) skjermen har en 2,000 millimeter radius på buen.

ENVY All-in-One PC’ene har HDMI inn for tilkobling av spillkonsoll og HDMI ut for tilkobling av en ekstra skjerm – enten for multitasking eller TV tilkobling. HP ENVY All-in-One PC’er har to USB 3.0 porter og en 3-i-1 media kortleser lokalisert på siden av skjermen for enkel tilgang. Bak finnes to USB 2.0 og to USB 3.0 porter sammen med HDMI og LAN for enklere kabeltilgang.

De to minste HP ENVY modellene har fire fronthøyttalere og 34 tommers modellen har seks – inklusive to tweetere. All audio leveres av Bang & Olufsen for den beste lydopplevelsen.

Ny ENVY skjerm med fantastisk lyd og bilde

HP ENVY 32 Media skjerm gir brukerne en kino-opplevelse. 32 tommers Quad HD(8) skjermen tar underholdning til et nytt nivå med klare farger og høy oppløsning. Wide viewing angle teknologi gir brukerne konsistente farger og skarphet fra ulie vinkler og 100% sRGB color spacegir korrekt gjengitte farger.

HP ENVY 32 Media skjermen kommer med AMD FreeSync™ teknologi, (14) reduserer tidsavbrudd og sørger for at bildet fremstår uten forstyrrelser. brukerne kan koble til sine mobile enheter gjennom MHL, HDMI eller DisplayPort for å strømme innhold. HP ENVY 32 Media skjermen gir en fantastisk lydopplevelse med doble 6-watt front høyttalere og lydenheter levert av Bang & Olufsen.

HP Lounge – kom nærmere dine favorittartister

I samarbeide med Universal Music Group, introduserer HP sin HP Lounge, en tjeneste som tilbyr 12 måneders ubegrenset tilgang til verdens mest populære artister via reklamefri webradio og strømmetjenester.

HP Lounge kan tilby musikkentusiaster spesiallaget materiale fra HP og Universal Music som inkluderer behind-the-scenes nyheter, videoer, artistintervjuer og albumanmeldelser. Det vil være uligheter for å vinne konsertbilletter, artistmøter, studiobesøk og VIP adgang til ulike arrangementer. Kundene kan også få 12 måneders reklamefri web-radio med de største artistene fra Universal Music sin katalog med en rekke stasjoner delt inn i genre, artist eller stemning.

Sammen med Universal Music tilbyr HP iubegrenset tilgang til musikk og innhold – og innovative produkter for å nyte tjenesten.HP Lounge appen kan lastes ned fra Microsoft Store og er tilgjengelig i 22 land i Europa og Midtøsten

Tilgjengelighet (16)

HP Spectre x360 forventes klar til levering i Norge i november.

HP Spectre x2 forventes klar til levering i Norge i november.

13 tommers HP ENVY forventes klar til levering i Norge i november.

34 tommers HP ENVY buet All-in-One forventes klar til levering i Norge i november.

23.8 og 27 tommers HP ENVY All-in-One forventes klar i Norge i november.

HP ENVY 32 Media skjerm forventes klar til levering i Norge i November

Priser oppgis på forespørsel

Powered by Labrador CMS