HP All-in-One

Pressemelding fra Hewlett Packard 19. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer nye All-in-One PCer med berøringskjermer og nye kompakte skrivere

HP lanserer en ny serie HP ENVY Recline All-in-One datamaskiner med den beste berøringsopplevelsen tilgjengelig for All-in-One maskiner.

Innovativ produktdesign gir muligheter for å trekke skjermen nærmere seg og senke den lavere slik at man finner den posisjonen man synes er mest behagelig når man skal bruke datamaskinens berøringskjerm med fingrene.

 " Med sin innovative design er HP Envy Recline enkel å stille inn og endre slik at den passer for ulike bruksområder, " sier Staffan Sjöberg, produktsjef for HP forbruker-PC i Norge. " Med den nye ENVY Recline serien , tilbyr HP den mest behagelige og naturlige touchopplevelsen som finnes på PC-markedet akkurat nå. "

HP lanserer også en ny serie stasjonære PC`r og skjermer, samt HP Split x2 som er en PC med avtagbar skjerm. HP Split X2 er en fullt funksjonell bærbar PC som også kan bli et tøft nettbrett.  I tillegg introduserer HP nye prisgunstige skrivere.

PC med berøringskjerm som ser bra ut og låter bra. HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC  og HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC, er HPs mest interessante og innovative PC`r med berøringsskjerm. Disse maskinene har 10 -punkts touch (kan håndtere berøring av 10 fingre samtidig) og en revolusjonerende justerbar design som gir en behagelig opplevelse og god kontroll.

En studie fra HP viser at blant de som bruker berøringsskjerm, foretrekker en klar majoritet å ha skjermen lavt og nærme for alle funksjoner som innbefatter berøring direkte på skjermen(1). HP ENVY Recline-serien har  IPS berøringsskjerm med full HD(2)  som kan håndtere 10 fingre samtidig. Den har også et unikt hengsel som gjør at skjermen enkelt kan stilles inn etter behov slik at skjermen kan dras nærmere brukeren og/eller nesten helt ned i fanget for en naturlig arbeidsstilling. Skjermen kan også justeres opp i rett posisjon for en mer tradisjonell bruk eller for å se på film.

Både HP ENVY Recline23 og HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC`r er utstyrt med fjerdegenerasjons Intel ® Core ™ i -prosessor og NVIDIA-grafikk. HP ENVY Recline27 har også Near Field Communication-teknologi (NFC –teknologi) som gjør at man kan dele bilder, kontakter og webadresser ved å sette en annen NFC-enhet i nærheten av PC`n. Når kontakt er opprett, overføres f.eks bildet automatisk.

HP kommer også med en ny All-in-One PC i et tøft design og med førsteklasses lyd for musikk og underholdning. HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition har et design i sort og rødt med Beats Audio ™ -drevne doble høyttalere for rik lyd som gir en av de beste lydopplevelser som finnes tilgjengelig på en PC.

Mer informasjon om den nye HP ENVY Recline All-in-One PCs finnes på  The Next Bench.

Brukervennlig PC skapt for deling, mobilitet og produktivitetHPs sortiment med ”neste generasjons datamaskiner” er utviklet for at brukeren skal ha tilgang til ønsket informasjon via ulike enheter som kan tilpasses den enkeltes behov. Med det magnetiske hengselet kan man bytte mellom to formfaktorer; nettbrett og bærbar datamaskin fra en og samme enhet.

HP Split x2 er «to- i-en»-maskin med avtagbar skjerm som kombinerer kraft og smidighet med Microsoft ® Windows ® 8 og en kraftfull fjerdegenerasjons Intel ® Core ™ prosessor. Forbrukerne får ultrabærbar pc med høy ytelse som til og med fungerer som et 13,3 tommers nettbrett, perfekt for underholdning som spill,  video og mye mer. HP Split x2 føyer seg inn i rekken av sammen med HP SlateBook x2 och HP ENVY x2 som en del av HPs delbare datamaskiner.

Uavhengig om den brukes som en bærbar datamaskin eller som et nettbrett, gjør HD-berøringsskjermen det enkelt og gøy å vise og dele for eksempel bilder og videoer, spille spill med venner og familie eller nyte musikk med innebygget Beats AudioTM,som gir den beste lydopplevelsen fra en PC. Om man velger å legge inn en harddisk i tastaturdelen , slik det er mulighet for, økes lagringskapasiteten. Doble batterier sørger for mobilt bruk.

HP Split x2 har et design som skiller seg ut, med et mykt ytre som gir et bekvemt grep og skjuler fingeravtrykk . HP Split x2 har også 2-megapixel-HP TrueVision Full HD(2) webkamera på fremsiden og HP ImagePad for nøyaktig navigering med flere fingre og gester.

Prisgunstig berøringsskjermOptimalisert for touch gir den nye HP Pavilion23tm Touch Monitor en behagelig og tydelig visuell opplevelse, til en pris som er lavere enn mange Windows 8-sertifiserte (3) berøringsskjermer. HP Pavilion23tm har 23-tommer full-HD berøringsskjerm og 5-punkts touchteknikk, bredt synsfelt og et justerbart bordstativ som tillater brukeren å vippe skjermen opp til 70 grader. HP Pavilion 23tm Touch Monitor kan kobles sammen med eksempelvis HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC .

HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC leveres med hurtige Intel ® Core ™ i-prosessorer, avanserte spill-grafikkort fra NVIDIA ® samt Beats Audio-lyd. ™

HP lanserer også HP ENVY 23 IPS Monitor, en elegant, ultratynn skjerm med to HDMI-porter som gjør at man kan koble til en mengde ulike enheter, inklusive mobiltelefoner og nettbrett. Skjermen har også integrert Beats Audio ™ i hodetelefonuttaket. (4) 

Nye skrivere med kompakt designNeste generasjons skrivere fra HP finnes i flere prisklasser og med nye designelement som forbedrer brukervennligheten og ytelsen. HPs Deskjet-serie er perfekt for alle utskriftsbehov, enkel å installere med kompakt design.

•  HP Deskjet 1010 er rimelig, kompakt og pålitelig skriver som er enkel å bruke. Man kan velge å bruke XL-blekkpatroner og få kostnadsfri resirkulering av blekkpatroner via HP Planet Partners.

•  HP Deskjet 2540 All-in-One tilbyr enkel, pålitelig, trådløs utskrift til en hyggelig pris. Man kan skrive ut trådløst via smarttelefon, nettbrett eller PC. Dokumenter kan også skannes direkte til en mobil enhet med HP Printer Control.

•  HP ENVY 4500 e-All-in-One er skriverene med den mest elegante designen. Den er perfekt til å skrive ut fargebilder og dokumenter, samt billetter, email og foto også når du er på farten. Med HP wireless direct (5) og HP ePrint (6)  og AirPrint™ (7) kan man skrive ut fra enhver PC, smarttelefon eller fra  iPad®, iPhone® og iPod touch®.

Priser og tilgjengelighet

•  HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC beregnes tilgjengelig på det norske markedet fra oktober.  Pris fra ca. 9 999 NOK  inklusive moms.

•  HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition er tilgjengelig i Norge i oktober. Pris fra ca. 9 999 NOK inklusive moms.

•  HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC beregnes tilgjengelig i Norge i september. Pris fra ca. 11 999 NOK inklusive moms.

•   HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC er tilgjengelig på det norske markedet i månedsskiftet september/oktober. Pris fra ca. 10 999 NOK inklusive moms.

•  HP Pavilion 23tm Touch Monitor er tilgjengelig på det norske markedet fra oktober. Pris fra ca. 2 799 NOK inklusive moms.

•  HP ENVY 23 IPS Monitor finnes i Norge fra midten av oktober. Pris fra 1 799 NOK inklusive moms.

•  HP Split x2 kommer til Norge i begynnelsen av oktober. Pris fra ca. 6 999 NOK inklusive moms.

•  HP Deskjet 1010 er tilgjengelig på det norske markedet fra september. Pris fra 399 NOK inklusive moms.

•  HP Deskjet 2540 All-in-One er tilgjengelig på det norske markedet i oktober. Pris fra 499 NOK inklusive moms.

•  HP ENVY 4500 e-All-in-One er tilgjengelig i Norge i september. Pris fra 749 NOK inklusive moms.

Powered by Labrador CMS