HP EliteBook 1030

Pressemelding fra HP 23. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP EliteBook 1030 er den nye ultramobile bærbare PCen for forretningsfolk på farten

HP har lansert HP EliteBook 1030; en ultramobil PC for forretningsmarkedet for deg som setter pris på en stor skjerm og en PC som veier lite.

Denne PCen er spesielt designet for forretningsfolk som er mye på farten. PCen er stillegående og kjølig, selv uten vifte.

Det er enkelt å gjennomføre web-møter ved hjelp av HD-webkameraet og HP Noise Reduction-programvare som fjerner mye av bakgrunnsstøyen. PCen har dessuten optimalisert lydopplevelse ved hjelp av Bang & Olufsen drevet av HP Clear Sound Amp.

«HP EliteBook 1030 er den første 13-tommeren i eliteserien og er ypperlig for blant annet salgsfolk og ledere», sier Anders Bo Forsdahl, produktsjef for PCer for forretningsmarkedet i HP Norge.

PCen er sikret mot virusangrep på BIOS-nivå ved hjelp av HP Sure Start og har sikker pålogging ved hjelp av fingeravtrykksleser.

HP EliteBook 1030 inngår i produktsegementet mellom EliteBook Folio og EliteBook 1040 i vår premium serie av bærbare PCer for forretningsmarkedet. Den har en 13.3" diagonal skjerm i et 12.2" chassis som betyr at skjermen går nesten fra kant til kant. Designet er kompakt og MIL-standard testet med lekker utførelse i aliminium.

PCen finnes både i FHD (non-touch) og QHD+ (touch) display og er 15.7 mm tynn og veier kun 1.16kg.

Andre tekniske spesifikasjoner:

HP EliteBook 1030 har en veiledende pris fra NOK 19 000,- eksl.mva og er i salg fra i Norge fra begynnelsen av juni 2016.

Powered by Labrador CMS