HP EliteBook Folio 1040 og HP 810 EliteBook Revolve G2

Pressemelding fra HP 3. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HPs nye ultratynne PCer for forretningsmarkedet

- HP EliteBook Folio 1040 og HP 810 EliteBook Revolve G2

Mange av oss tilbringer mesteparten av våken tid foran en PC. Derfor er det av stor betydning at man har en kraftfull, men lett PC med funksjonell og god design. Med dette i tankene har HP designet nye tynne og lette Ultrabooks og Elitebooks som samtidig er kraftige, solide og har  alle sikkerhetsfunksjoner du har behov for.

HP EliteBook Folio 1040  –  kraftig PC i ultralett design

HPs aller nyeste EliteBook Folio 1040 Ultrabook er 16.1% tynnere og 7.3 % lettere enn den

foregående versjonen; den er 15 mm tynn og veier kun 1.49 kg.

I vår mobile hverdag, er det avgjørende at det er enkelt å ta med seg sin PC; dette ivaretas med HP EliteBook Folio 1040. Den er så liten og lett at den er enkel å ta med seg i vesken, og har designelementer som standard bakgrunnsbelyst tastatur og valgfri 3mm HD eller FHD 14-tommers skjerm - noe som gjør det mye enklere å få arbeidet gjort uansett hvor du befinner deg. 

De aller fleste vil gjerne ha en slank og stilig notebook, men forretningsreisende vet at det viktigste er en pålitelig og kraftig maskin. Folio 1040 har begge deler. Den er MIL-STD sertifisert og baserer seg på Intels fjerde generasjons teknologi. Jo mer mobile vi er, og jo mer vi bruker PC til både private og jobbrelaterte oppgaver, jo større utfordring er det for IT-avdelingen å sikre at enhetene alltid fungerer slik de skal og at sikkerheten er ivaretatt.

HP EliteBook Folio 1040 har HP BIOSphere med HPSure Start – en selvreparerende løsning for å forhindre virus- og/eller BIOSangrep. Denne PCen har også HP Trust Circles og mulighet til å velge fingeravtrykksleser som tilleggsinnlogging. På denne måten sikres din PC og bedrift fra uvedkommende.

HP 810 EliteBook Revolve G2: Det beste fra begge verdener

Daglig møter mange av oss dilemmaet tablet versus bærbar PC. Vi liker flekisibiliteten og de grunnleggende PC-funksjonene, men ofte blir ikke enheten kraftig eller sikker nok til å fullstendig erstatte din bærbare PC. Denne EliteBooken løser dette ved å tilby det beste fra begge verdener fra tablet til notebook.

HP kombinerer mobil frihet og profesjonell ytelse med fjerdegenerasjons Intel Core i3/i5/i7 ULT

prosessorteknologi sammen med Windows® 8.1 OS og SSD.  HP EliteBook Revolve er designet med Corning Gorilla Glass berøringsskjerm, solid magnesium chassis, sølesikkert bakgrunnsbelyst tastatur i tillegg til at den er MIL-STD 810G sertifisert. I likhet med HP EliteBook Folio 1040 har denne

sikkerhetsfunksjoner som HP Sure Start, HP Client Security og HP Trust Circles.

Priser og tilgjengelighet

HP EliteBook Folio 10 40 Ultrabook, 13 557 eksl mva

HP 810 EliteBook Revolve G2         11 292 eksl mva

Begge produktene er tilgjengelig via forhandlere.