HP EliteBook og ProBook

Pressemelding fra Hewlett Packard 9. oktober 2013

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer tynnere og lettere bærbare datamaskiner i tøff design for bedriftsmarkedet

HP lanserer en portefølje av elegant designede bærbare datamaskiner for bedriftsmarkedet. Porteføljen inkluderer sikre, prisgunstige og pålitelige Ultrabooks TM(1) som er tilpasset for å møte bedrifters behov.  

Bedriftene står overfor en forandring der de ansatte etterspør spesielle mobile enheter, noe som ofte konkurrerer med IT-ansvarliges krav til sikkerhet og holdbarhet. HP sin nye EliteBook- og ProBook-serie med bærbare datamaskiner for bedriftsmarkedet oppfyller kravene om mobilitet samt  IT-avdelingens krav til holdbarhet og sikkerhet. Samtidig har de en tiltalende og brukervennlig design og en klart tynnere profil.

• HP EliteBook 800 serien er opp til 40 prosent tynnere og 28 prosent lettere enn tidligere generasjoner samtidig som den har de kritiske funksjonene ved en PC som bedrifter krever. HP EliteBook 800 serien er designet for personer som reiser mye. Den har opp til 33 timers batteritid(2)  og er sertifisert med MIL-STD 810G(3) som garanterer en robust maskin.

 • På  HP EliteBooks finnes også HP SureStart,(4), bransjens første og eneste selvhelbredende teknologi som automatisk tilbakestiller systemets PC Basic Input/Output System (BIOS) til en tidligere sikker versjon dersom det har skjedd et angrep eller noe har blitt ødelagt. Dette innebærer et fremtidsrettet teknisk sprang for kunder som har HP EliteBook. Tilbudet er en del av HP BIOSphere, et økosystem av firmware som automatiserer databeskyttelse og tilbyr solid konfigurasjon  og håndtering av HP datamaskiner for bedrifter.

 • HP ProBook 600  serien er tøff, men elegant. Den har et bredt spekter av funksjoner for bedrifter.

 • Den nye HP ProBook 400  serien er utformet for behovene til mindre bedrifter. Datamaskinene er holdbare, flotte og raske med fjerdegenerasjons Intel® Core™ i3/i5/i7 prosessorer.(5)

• Den elegante HP Spectre x2 Pro  har fordelene til en Ultrabook med fjerdegenerasjons Intel ® Core ™ i3/i5 prosessorer og komforten til et nettbrett, med den avtagbare berøringsskjermen.

 •HP Security Smart Jacket for HP ElitePad har mobil gjenkjenning, hvilket garanterer sikker innlogging på bedriftens nettverk for mobile bedriftsbrukere.

"Dagens IT-sjefer står foran historiens mest krevende og teknisk dyktige brukere. Brukernes krav til datamaskiner som speiler både personlig stil og produktivitet er en utfordring", sier Kristin Alnes Myren, produktsjef for bærbare datamaskiner for bedriftsmarkedet hos HP Norge. "HP tilbyr innovative og mobile datamaskiner for arbeidsplassen  -   utformet med stil, samtidig som de er sikre og pålitelige"

HPEliteBook 800 Serien:  Den ideelle reisekameraten

HP EliteBook 800 er en serie bærbare datamaskiner som er utviklet basert på de krav til sikkerhet og håndtering bedrifter stiller. Den nye serien er delvis Ultrabook(1) –kvalifisert (14-tommer og 15,6-tommer) og har en betydelig tynnere og lettere profil(6)) som er perfekt for den som reiser mye. Det nye designet er i tonene svart grafitt og mørk sølv og er inspirert av høy-presterende biler.

HP EliteBook 800-serien oppfyller MIL-STD 810G standarden(3)  og er imponerende robust. Chassiset er i magnesium, forsterket med aluminiumsdetaljer og med et bakgrunnsbelyst tastatur som valgfritt tilbehør. En slitesterk ”drop-jaw” nettverksport sikrer pålitelig oppkobling uten at det behøves en adapter. HP Trust Circles sikrer at kun klarerte kontakter kan komme til viktige filer.(7)

HP EliteBook 820 G1 er opp til 35 prosent tynnere og 18 prosent lettere en tidligere generasjoner. Den har en 12-tommers (30,5 cm) skjerm og veier mindre enn 1,4 kg – perfekt for forretningsreisende som trenger en lett, men fullverdig datamaskin.

HP EliteBook 840 G1 er Ultrabook(1) -kvalifisert og tilbyr en 14-tommers skjerm med berøringsskjerm som ekstravalg, og som da er optimalisert for Windows ® 8. Den har også en batteritid på opp til 33 timer når man velger ekstra Slice Battery.(2) 

•  HP EliteBook 850 G1 har en 15,6-tommers skjerm og er Ultrabook(1) -kvalifisert . Den drives av den seneste generasjonens Intel-arkitektur og beskyttes av HP Client Security portfolio.(8)

HP Sure Start(4) Teknologi: Automatisk beskyttelse mot BIOS-angrep

HP Sure Start, designet i samarbeid med HP Labs, er den seneste banebrytende innovasjonen i HPs forretningsplattform. HP SureStart er bransjens første og eneste selvhelbredende teknologi som automatisk tilbakestiller systemets PC Basic Input/Output System (BIOS) til en tidligere sikker versjon.

HP Sure Start Crisis Recovery Mode identifiserer og beskytter umiddelbart og automatisk ved et angrep, og erstatter den skadede BIOSen med en kopi fra det sikre minnet – alt i løpet av ca. 30 sekunder. Teknologien gjør det mulig å eliminere driftsstopp som forårsakes av BIOS angrep og sparer dermed tid og kostnader man ellers ville bruke ved behov for support eller service.

HP ProBook 600 serie – tynnere og tøffereHP ProBook 600-serien består av en rekke fleksible datamaskiner for bedriftsmarkedet.  Den nyeste teknologien gjør det mulig å tilpasse produktet til spesifikke behov slik at man kun kjøper de funksjonene man behøver. Valgfri 4G LTE WWAN sørger for tilkobling, mens det valgfrie batteriet med 3-års garanti sørger for at man er produktiv en hel arbeidsdag(9)  med batteri. USB 3.0 og DisplayPort 1,2 i kombinasjon med HD+ eller FHD-skjerm og toppmonterte høyttalere, gir en enestående brukeropplevelse.

• HP ProBook 640 G1 har en 14-tommers (35,6 cm) skjerm og drives av de seneste Intel fjerdegenerasjons Core i7, i5 eller i3 dual-core standardprosessorer for høyeste ytelse. (5)

• HP ProBook 650 G1 har et krystallklart DTS Sound+ og en 15,6-tommers skjerm.

• HP ProBook 645 G1 har de seneste AMD 35W quad-core eller dual-core APUer(10) samt en 14-tommers skjerm.

• HP ProBook 655 G1 notebook er 19 prosent tynnere enn den tidligere generasjonen og gir stor visuell ytelse med en 15,6-tommers skjerm og AMD Radeon HD 8000G Series grafikk.

HP ProBook 400 Serie: Holdbarhet og elegant design

I HP ProBook 400-serien lanseres to nye bærbare datamaskiner basert på fjerdegenerasjons Intel Core i3/i5/i7 prosessorer(5). HP ProBook 450 G1 har 15,6-tommers skjerm med berøringsskjerm som ekstravalg, og som da er optimalisert for Windows ® 8.HP ProBook 470 G1 har 17,3-tommers skjerm og diskret grafikk som ekstravalg.

HPs ProBook 400 serie har SSD og tilkoblingsmuligheter som inkluderer 4G LTE WWAN. De bærbare datamaskinene er også klargjort for Skype og har DTS Sound + for god kvalitet på lyd- og videokonferanser. Det nye designet finnes i tonene svart grafitt og mørk sølv.

HP Spectre x2 ProDen nye HP Spectre x2 Pro tilbyr ekstrem fleksibilitet og mobilitet med en to-i-en design, som gjør det enkelt å bytte fra Ultrabook til nettbrett. HP Spoectre x2 pro har fjerdegenerasjons Intel ® Core ™ i3/i5 prosessorer, mens den effektive SSD disken  muliggjør kontinuerlig arbeid uten stopp.

HP Spectre x2 Pro har i tillegg HP CoolSense-teknologi som justerer temperaturen på maskinen avhengig av bruk og forhold. 

HP Security Jacket: Forsterket identitets- og nettverksbeskyttelse for HP ElitePad

Den nye HP Security Jacket legger til viktig funksjonalitet til HP ElitePad, HPs Windows 8 nettbrett for bedrifter. Den gjør datamaskin og nettverk tilgjengelig kun for tillatte gjennom enkel-eller dobbel-identifikasjon via en tynn og lett jakke. Sikkerhetsjakken er ideell for forretningssensitive miljøer som for eksempel innen offentlig forvaltning og i helsesektoren. Den TAA-kompatible Security Smart Jacket har en Smart Card-leser(18)  med FIPS 140-2 krypteringsløsninger og fingeravtrykkslesere som ekstravalg og som oppfyller FIPS-201 krav.

Jakken har USB 3.0 og HDMI-porter og HPs software Device Access Manager med Just In Time-identifisering slik at jakkens USB-port lett kan sikres for begrenset, autorisert bruk av flyttbare lagringsenheter kort tid etter identifiseringen. HP Security Jacket er kompatibel med HPs ElitePad dock.

Pris og tilgjengelighet(20)

·  HP EliteBook 800 serien finnes tilgjengelig i Norge i slutten av oktober. Veiledende pris  ca. 9 000 kroner ekskl. mva.

·  HP ProBook 600 serien finnes tilgjengelig i Norge fra slutten av november. Veiledende pris  ca. 6 000 kroner ekskl. mva.

·  HP ProBook 400 serien finnes tilgjengelig i Norge i slutten av oktober. Veiledende pris  ca. 4 400 kroner ekskl. mva.

·  HP Spectre x2 Pro finnes tilgjengelig i Norge fra slutten av november. Veiledende pris  ca. 9 200 kroner ekskl. mva.

·  HP Security Jacket for HP ElitePad forventes finnes tilgjengelig fra november. Veiledende pris oppgis nærmere lansering.

Powered by Labrador CMS