HP EliteOne-, EliteDesk 800-, HP ProOne- og ProDesk 600-serien

Pressemelding fra Hewlett Packard 17. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP forsterker bedriftsporteføljen med kraftige alt-i-ett- og stasjonære datamaskiner

På HP Discover i Las Vegas har HP lansert HP en bred portefølje med stasjonære datamaskiner som virkelig viser hvor markedet er på vei. HP kan kan nå gi bedriftskunder kraftige  datamaskiner med stilig design som oppfyller en rekke ulike implementeringscenarioer og behov.

Med eksplosjonen av nye mobile formfaktorer de senere årene har stasjonære datamaskiner fått ny relevans på bedriftsmarkedet. Med uovertruffen kapasitet, fleksibilitet og pålitelighet utgjør de stasjonære datamaskinene fortsatt nesten halvparten av det globale PC-markedet. HPs nye produktportefølje gir bedriftskundene det de forventer av en kraftig datamaskin samtidig som den finnes i flere formfaktorer i tynnere design. HPs plassbesparende alt-i-ett-datamaskiner (AiO) er tilrettelagt for en rik multimedieopplevelse og har  de siste sikkerhetsløsningersamt  berøringsskjermer som tilvalg. De nye datamaskinene har også funksjoner som porter for rask lading og HP Wireless Hotspot Software (1)  som spiller en avgjørende rolle i kommunikasjonen med mobile enheter.

”Bedriftsmarkedet krever datamaskiner som har  en kombinasjon av datakraft, produktivitet,  sikkerhet og samtidig en god formfaktor og design”, sier Daniel Antonsson, produktsjef for bedrifts-PC-er i HP Skandinavia. ”HPs nye portefølje av bedrifts-PC-er tar stasjonære datamaskiner til et nytt nivå gjennom kombinasjonen av  utrolig kraftige enheter  ,stilig design og den siste  teknologien».

HPs EliteOne og EliteDesk 800-serier  er HPs kraftigste alt-i-ett  og stasjonære datamskiner for bedrifter og har  det bredeste utvalget av formfaktorer spesielt utformet for måten bedrifter arbeider på i dag. HP Elite 800-seriens datamaskiner drives av fjerdegenerasjons Intel® Core™-prosessor(2) for maksimal ytelse og skarp grafikk samt nye tilvalg for cache- og SSD for enda raskere tilgang til data og applikasjoner(3).

Maskinene holder HP Elite-klasse når det kommer til sikkerhet både med hensyn til  å sikre og håndtere bedriftskritisk informasjon, datamaskinene i seg selv samt brukerindentiteter med Intel vPro teknologi(4). HP er markedsledende innen miljøvennlig PC-teknologi. Den nye HP Elite-serien bruker  er strømbesparende med  en strømforsyning med 94 prosent energieffektivitet.

 HP Elite 800 serien omfatter:

HP Elite One 800er HPs kraftigste,  alt-i-ett-datamaskin tilrettelagt for multimediebruk og med  elegant design. Noen modeller kommer med  Windows® 8 berøringsskjerm  hvor glasset strekker seg helt ut til kanten.(5) Denne alt-i-ett-datamaskinen kommer med DTS Studiolyd og et HD-webkamera som gir meget god  lyd- og videoopplevelse. Den  23-tommer store skjermen  kan heves- og senkes og også roteres mellom stående eller liggende oppsett. Den har også  DisplayPort med Multistream for opp til fire eksterne digitale skjermer(6) og VESA veggmontering (7) .

HP-Elite 800 G1serien  er designet for å samhandle med de ulike enheter som finnes på en moderne arbeidsplass og gjør det blant annet  mulig for brukerne å raskt lade mobile enheter med hurtigladning gjennom USB-porten samt dele sin internettoppkobling med opp til fem andre enheter med den medfølgende HP Wireless Hotspot applikasjonen(1).  Dessuten kan HPs strenge sikkerhetsprotokoll ytterligere forsterkes med den integrerte ”near-field communication” (NFC)- funksjonaliteten som finnes som tilvalg og for funksjoner som gir rask og enkel fildelning(8)  eller brukerautentisering(9).

HP EliteDesk 800-serien er kraftfull og pålitelig  med ulike alternativ for implementering i klientmiljø, støttet av HPs komplette portefølje av sikkerhetsløsninger. HP Elitedesk 800 kommer med enten Windows 7(10) eller Windows 8 preinstallert.(5)  HP 800-serien gir rask tilgang til data med et utvalg av mange raske og/eller selvkrypterende harddiskalternativ samt mulighet for å ha en liten, avtagbar harddisk hvor sensitive opplysninger kan lagres og senere tas ut og lagres sikkert(3) Den nye designen med USB 3.0 på frontpanelet gjør at man raskt kan koble seg opp mot  andre enheter. EliteDesk 800 er tilgjengelig i en rekke ulike utførelser:

–  HP EliteDesk 800 Tower som er en helt ny tower-design som tar mindre plass men har fullverdig utbyggbarhet. Den har også en PCI-kortplass som tilvalg og som garanterer bred kompatibilitet med tidligere teknologiinvesteringer.

–   HP EliteDesk 800 Small Form Factor har nå en tynn optisk enhet og fortsetter å være den mest etterspurte formfaktoren av alle stasjonære datamaskiner, ettersom den har ytelsen, fleksibiliteten og sikkerheten som de fleste bedriftskunder ønsker.

–  HP ElitDesk 800 Ultra-slim Desktop har et ultratynt design med tre videoutganger hvor skjermene enten kan stå for seg selv eller festes på HPs Integrated Work Center (IWC)(3) slik at man får  samme plasseffektivitet som en alt-i-ett-datamaskin hvor man kan  å bytte skjerm etter behov.

HP ProOne/ProDesk

HP ProOne og ProDesk 600-serierene  har  ny design og  et utvalg av fjerdegenerasjonens Intel Core-prosessor til en overkommelig pris(2). For å møte de ulike forretningsbehovene, tilby HP  et utvalg av Windows 8, Windows 7 eller en mengde ulike Linux-alternativ, HP Support Assistant  HP Client Security applikasjoner for å sikre informasjon, selve datamaskinen og brukeridentiteten. Med  HP ePrint(11)  får man også  rask og enkel trådløs utskrift.Maskinen har også  DTS-lyd for høy lydkvalitet.

HP Pro 600-serien består av:

HP ProOne 600er en bedriftsklassifisert alt-i-ett-datamaskin som kombinerer et intelligent utformet og plassbesparende design med kraftfull og sikker ytelse. Den har VESA monteringsalternativ(7)  for å spare plass på arbeidsområdet og en 21,5 tommers skjerm som kan kombineres med opp til ytterligere fire skjermer (6). Som HP EliteOne 800, kan også HP ProOne 600 øke sikkerheten med den integrerte NFC funksjonaliteten for funksjoner med Windows 8 som ”tap to share”.(8)

HP ProDesk 600-serien tilbyr de mest populære formfaktorene og en lang og stabil levetid, samtidig som den tilfredsstiller hverdagslige forretningsbehov med hensyn til  ytelse og pålitelighet. Multitasking forenkles med SSD(3)  som er tilgjengelig som tilvalg. HP ProDesk 600-serien finns i to ulike kabinettalternativ:

–  HP ProDesk 600 Tower har en optimal kombinasjon av liteplassbehov og fullverdig utbyggbarhet.

–  HP ProDesk 600 Small Form Factors kompakte kabinett tar liten plass  på skrivebordet  og som alle stasjonære PC-er fra HP bidrar den til å minske energiforbruket ettersom den har en strømforsyning med opp til 94 prosent energieffektivitet på de modeller som finnes på det norske markedet.

Pris og tilgjengelighet

HP EliteOne- og EliteDesk 800-serien, og HP ProOne- og ProDesk 600-serien forventes tilgjengelig i EMEA i juli 2013.

HP EliteOne 800 touch anbefalt pris fra ca 9 000 NOK eks. mva.

HP EliteOne 800 anbefalt pris fra ca 7 500 NOK eks. mva.

HP EliteDesk 800-serien anbefalt pris fra ca 4 900 NOK eks. mva.

HP ProOne 600-serien anbefalt pris fra ca 5 400 NOK eks. mva og

ProDesk 600-serien anbefalt pris fra ca 4 500 NOK eks. mva.