HP Envy og HP Spectre

Pressemelding fra HP 5. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer verdens tynneste bærbare PC

HP leverer på løftet “Keep Reinventing” med den nye HP Spectre som kombinerer stor ingeniørkunst med vakkert utseende og kraftig ytelse

På dagens New York Times International Luxury Conference hevet HP nivået for hva man kan kalle en premium PC opplevelse med lanseringen av den nye HP Spectre, verdens tynneste bærbare PC.

CNC tilvirket aluminium chassis med tykkelse som et AAA-batteri - kun 10.4mm

Kraftig Intel® Core™ i5 og i7 prosessorer leverer topp ytelse

Fantastisk til underholdning med en 13 tommers full HD 13.3” skjerm og lyd fra Bang & Olufsen

HP Spectre og den nye premium produktporteføljen ble vist samtidig med resultatet av HP's samarbeide med de verdenskjente  designerne Tord Boontje og Jess Hannah. Eksklusive luksus-bærbare maskiner - limited edition - i krysningspunktet mellom high-end kunst og ledende teknologi.

“Dagens kunder ser i stadig større grad på teknologi som en forlengelse av personlig stil. De ønsker ultra-tynne og kompromissløse toppmodeller med kraft og høy ytelse" sier Louis Perrin, director, consumer products, Personal Systems EMEA, HP Inc. “HP leverer på dette kravet med å introdusere nye standarder for konstruksjon og design for å kunne bygge verdens tynneste bærbare PC. Den kombinerer en skjerm med smal kant, kraften til Intel® Core™ I prosessorer for å gi en cool og uovertruffen "premium computing experience.”

Verdens tynneste bærbare PC

HP har gjennomgått alle komponenter for å sikre en maskin som gir den beste brukeropplevelsen uten å kompromisse på design, funksjoner eller ytelse. Her er noen av høydepunktene:

Karbonfiber bunnplate som sikrer den tynne profilen samtidig som den er robust og vekten holdes på kun    1.1kg.

Høyglansede kobberdetaljer og skjulte hengsler gjør denne maskinen til et smykke og en uovertruffen premium look-and-feel.

Et nytt hybrid batteri i to tynne deler gir den samme effekten som de tradisjonelle enkle batteriene med opp til 9,5 timers batteritid.

Full HD IPS skjerm med tynn kant og med Corning® Gorilla® gir et fantastisk skjermbilde ideellt for bearbeiding av foto, tilrettelegging av presentasjoner eller for å se film.

6. generasjon Intel® Core™ i5 og  i7 prosessorer og en lynrask PCIe SSD lagringsenhet med kapasitet opp til 512GB med opp til 8GB minne for maksimum ytelse. Intel® hyperbaric kjølesystem holder maskinen tilstrekkelig avkjølt selv med kraftige prosessorer i et tynt kabinett.

Stereohøyttalere fra Bang & Olufsen med HP Audio Boost teknologi gir brukerne den dybden de ønsker.

Tre USB Type-CTM porter hvor to støtter ThunderboltTM gir en av markedets beste I/O muligheter.

Den nye ENVY Hybriden har et tynnere design, lengre batteritid og 4K Display Option

Kraft og ytelse i en ny tynn profil, den nye 15.6” tommer HP ENVY x360 er 21 prosent tynnere, og med lenger batteritid enn forrige generasjon. Den veier bare 2.04kg og er kun 18.8mm tykk. Med et tidløst, helmetall design gir HP ENVY x360 mulighet for  å se eller editere 4K innhold.

Nøkkelfunksjoner:

Lengre batteritid - opp til 11 timer sammenlignet med 8 timer fra forrige generasjon.

6th generasjon Intel® Core™ i5 eller i7 prosessorer med mulighet for Intel® Iris™ grafikk ellerr 6th generasjon AMD A9-9410 Dual-Core prosessorer med Radeon™ R3 Graphics.

Full HD skjerm som opsjon og klar premium lyd med HP Audio Boost teknologi og tuning av Bang & Olufsen for å bedre underholdningsopplevelsen

To USB 3.0 Type-A porter med en som støtter HP USB Boost, en USB 3.0 type-CTM for dataoverføring, HDMI og SDkortleser.

Opptil 8GB minne og single eller dual storage muligheter med opp til 2TB HDD og 256GB PCIe SDD.

De nye og kraftige ENVY maskinene

Den nye generasjonen av HP ENVY har et slankt metalldesign som tilbyr mye kraft og ytelse, samt glasskjermer med tynn kant for å gi brukerne den ultimate visuelle opplevelse. Den har tre USB 3.0 porter og USB T Type-CTM  som støtter dataoverføring og tilkobling av utstyr enkelt. Den har også HP Fast Charge som gir hurtiglading til 90% kapasitet på 90 minutter med avslått maskin. Enheten er lettere enn forgjengeren, og med 15.6 tommers skjerm er ENVY 0.2kg lettere enn forgjengeren og veier nå kun 1.99kg med en tykkelse på kun 17.95mm.

HP ENVY i 15,6 tommers utgave inneholder også:

Valg av Intel® Core i™ prosessorer opp til i7 med opsjon UMA eller Intel® Iris™ grafikk

16GB minne med dual storage opsjoner opp til 1TB HDD(6) og 256GB PCIe SSD

Windows Hello support og opsjon HD IR camera

HP Spectre Pro 13

For business formål og mobile profesjonelle vil HP levere HP Spectre Pro 13 G1 med Windows 10 Pro. Den er funksjonell og passende for privat og profesjonell bruk med ytelse som tar deg gjennom en travel arbeidsdag. I tillegg til HP Care Pack opsjonen vil HP Spectre Pro ha ytterligere tjenester for business-segmentet. Bedriftskunder kan velge HP Configuration, HP Deployment, og HP Custom Business Services, for et personlig IT miljø og redusert  setup tid (10). SMB kunder kan velge Helpdesk fra HP Care med tjenester i verdensklasse. HP Subscription inkluderer produkter og tjenester til et fast månedlig beløp for å gi et gunstig finansielt alternativ med en månedlig betalingsplan.

Priser og tilgjengelighet

13.3” HP Spectre forventes leveringsklar i Norge i juni med en pris fra NOK 14 990,- inkl.mva.

15.6” Intel-basert HP ENVY x360 forventes leveringsklar i Norge i mai med en pris fra NOK 9 990,- inkl. mva.

15.6” AMD-basert HP ENVY x360 forventes leveringsklar i Norge i juni med en pris fra NOK 7 990,- inkl. mva

15.6” HP ENVY forventes leveringsklar i Norge i juni med en pris fra NOK 9490,- inkl. mva..

HP Spectre Pro 13 G1 forventes leveringsklar iNorge i mai med en pris fra  €1,099

Powered by Labrador CMS