HP fire PCer for Windows 8

Pressemelding fra Hewlett Packard 1. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Windows 8-klare maskiner fra HP

De nye forbruker- og bedriftsmaskinene kommer på markedet i løpet av oktober.

HP lanserer fire nye maskiner som alle er klare for Windows 8. HP Pavilion Sleekbook 14, HP Pavilion Sleekbook 15, HP Compaq Pro 6305 og HP ProBook 4545s Notebook slippes på det norske markedet i løpet av høsten.

Første ut er bedriftsmaskinen HP Compaq Pro 6305 som slippes allerede i starten av oktober. HP Pavilion Sleekbook 14 og HP Pavilion Sleekbook 15 er to tynne og lette modeller med et blankt svart ytre. Maskinene kommer med henholdsvis 14” og 15,6” skjerm, opptil 8 GB minne og harddisk på opptil 750 GB. Batteriet er avtagbart og gir opptil seks timer batteritid. Porter for HDMI, USB 2.0 og 3.0 gjør at brukerne kan koble til mobiltelefoner og annet tilbehør.

De nye Sleekbook-modellene kommer med HP TrueVision HD-webkamera, NVIDIA-grafikkort på utvalgte modeller og Dolby Advanced Audio som er optimalt for videochat eller for å skape og se video. HP CoolSense gir en betraktelig bedre avkjølt maskin, og HP ProtectSmart gir utvidet beskyttelse for filer på harddisken, og begge er standard i Sleekbook-porteføljen til HP. Connected Photo gir tilgang til enkel fotohåndtering, og Snapfish lar deg enkelt lagre bilder på datamaskinen - direkte fra en smarttelefon.

HP Compaq Pro 6305 Desktop PC er en maskin som gir ledende ytelse for bedriftsbrukere. Den forbedrede x86-arkitekturen gir rask og effektiv bruk med smidig tilgang til nett og rask filbehandling.

Maskinen drives av AMDs nye A10, A8, A6 og A4-prosessorer og har opp mot 21 prosent bedre prestasjon enn tidligere generasjoner, noe som er særlig merkbart i form av bedre grafikk. AMDs Turbo Core 3.0-teknologi forsterker prestasjonsevnen til maskinen når flere applikasjoner kjøres parallelt, og 6305s AMD Accelerated File Converter gir en raskere opplasting av filer. HP Compaq Pro 6305 er også beskyttet på alle områder med HP Client Security og har også valgmulighet for HP Client Management-løsninger som bidrar til forenklet drift og vedlikehold.

HP ProBook 4545s Notebook er utstyrt med A-serie-prosessorer og VISION Pro Technology for å gi kraft til å takle arbeidskrevende oppgaver. AMD Dynamic Switchable Graphics bruker diskret grafikk for å skape ledende visuelle opplevelser og lar maskinen automatisk veksle til batterisparende modus når ofte brukte programmer kjøres. Med HP ProBook 4545s-serien kan du også velge AMD Radeon Dual Graphics for high-end 3D-prossessering.

Pris og tilgjengelighet

- HP Pavilion Sleekbook 14 og 15 forventes å være tilgjengelig fra slutten av oktober. Pris er henholdsvis 4 990 NOK og 4 490 NOK.

- HP Compaq Pro 6305 Desktop forventes å være tilgjengelig i starten av oktober. Pris er fra 4 800 NOK.

- HP ProBook 4545s Notebook forventes å være tilgjengelig fra slutten av oktober. Pris er 4300 NOK.