HP OfficeJet Pro 7740

Pressemelding fra HP 28. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dette er skriveren som sikrer at du gjør et godt førsteinntrykk!

Det er ofte førsteinntrykket som teller. Slik er det i forretningsmarkedet.

For noen bedrifter er deres første møte med kunder og partnere trykksaker i form av brosjyrer, hefter, plakater og lignende.

HP har utviklet og finjustert skriverteknologien for å kunne møte kravene som små og mellomstore bedrifter har til en rimelig alt-i-ett-skriver som kan håndtere kvalitetsutskrifter i mange størrelser og ulik design såvel som ordinære kontorutskrifter.

Et eksempel: OfficeJet Pro 7740 kan produsere et høyt antall tosidige utskrifter i bredformat (A3) takket være stor papirkapasitet og høykapasitets blekkpatroner. Samtidig ivaretar skriveren alle de ordinære funksjonene som man forventer av en skriver til kontoret: den skanner og kopierer, har 35-siders automatisk dokumentmating og aksepterer ulike papirstørrelser.

HP Officejet Pro 7740 er tilpasset en mobil hverdag og fungerer like godt i trådløse som i kablede nettverk. Den godtar utskriftsjobber fra smarttelefoner, nettbrett og trådløst tilkoblede PCer. Man kan skrive ut fra iPhones® og iPads® via AirPrint®, eller fra enheter som kjører Android™, Windows® 8/10, eller Google Chrome™ OS uten å måtte installere en egen app. Dette gjør det enkelt for besøkende som har behov for å skrive ut.

HP OfficeJet pro 7740 kommer med HP JetAdvantage Private Print som er en skybasert tjeneste som gir mulighet for å lagre sensitive dokumenter i skriverkøen helt til brukeren selv utløser utskriften ved brukeridentifisering på selve skriveren. Denne løsningen hindrer at dokumenter blir liggende på skriveren og minsker risikoen for at utskrifter kan havne i feil hender ved et uhell.

Veiledende pris inkludert mva 3 400,-

Powered by Labrador CMS