HP Omen

Pressemelding fra HP 17. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer nye gaming-PCer i tungvektsklassen

HP lanserer i-dag nye gamingmaskiner med ytelse i toppklassen og tilbehør designet for den som vil ha den ultimate spillopplevelsen. HPs nye gamingprodukter i tungvektsklassen består av OMEN X Desktop, OMEN 17 Laptop, OMEN X Curved Display og OMEN SteelSeries-tilbehør - alle konstruert for å levere maks ytelse og fleksibilitet for gamere og spillentusiaster som krever det aller beste.

“Den stasjonære OMEN X er konstruert for de mest krevende gamerne som bådetrenger maks kraft og ytelse fra starten av, men som i tillegg ønsker å tilpasse og bygge ut maskinen flere ganger i løpet av maskinens livstid. Dette er krav som ikke er vanlig at tradisjonelle PC-leverandører kan imøtekomme,” sier Stig Myklebust, leder for forbrukermarkedet i HP Norge. ”HPs ingeniører har skapt en datamaskin med en unik design for å kunne optimalisere kjølingen og tilby oppgraderingsmuligheter med industristandardkomponenter etterhvert som ny hardware blir tilgjengelig på markedet.”

OMEN X DESKTOP

OMEN X Desktop er en utvidelse av den gamingporteføljen som ble lansert tidligere i år. Med denne lanseringen tilbyr vi en komplett protefølje av produkter både med hensyn til ytelse og ekspansjonsmuligheter.

Maskinen leveres med den nyeste grafikken og kan utrustes med opp til doble NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikkort for å maksimere prestasjonen i hvert spill, 6. generasjons overklokningsbare2 Intel® Core™ i5/i7-prosessorer1 sammen med grafikk fra NVIDIA® eller AMD gir mulighet til fantastiske VR- og 4K-opplevelser selv ved bruk av de mest krevende AAA-spillene.

HP har i OMEN X skapt en optimal varmehåndtering som sikrer at maskinen holder seg kjølig under de mest krevende situasjoner slik at man er trygg på at man utnytter maskinens fulle potensiale og høyest mulige ytelse.

Varmehåndteringen består av en såkalt trekammerdesign som separerer ulike komponenter og optimaliserer luftstrømmene med dedikert kjøing i hvert kammer. OMEN X har også støtte for opp til tre 120 mm vannkjølte kjøleelement med toppmonterte luftutslipp og et stativ som løfter kabinettet fra underlaget det står på for å kunne trekke inn kald luft og gi maksimal ventilasjon.

OMEN Control er et program som gir fullstendig designkontroll og muliggjør tilpassede lysendringer av LED-belysning i maskinen samt justeringer av lysstyrke til realtime.

Kabinettet følger bransjestandard for enklest mulige oppgraderinger og modifiseringer.

Verktøysfri tilgang til interne komponenter og skjulte verktøy i kabinettet for å forenkle oppgraderinger.

Muligheten til å bygge en maskin fra bunnen av er avgjørende for virkelig dedikerte gamere og er en av de mest betydningsfulle differensiatorene for OMEN X. De som vil bygge sin egen spillmaskin helt fra grunnen av kan kjøpe tomme OMEN X kabinett og dermed ha full kontroll. De frittstående kabinettene har samme kjølefordeler som trekammerdesignen og bygger på bransjestandarder slik at det er enkelt og smidig å bygge opp maskinen selv.

OMEN 17 Laptop

Den nyeste 17.3” (43.9cm) OMEN Laptop er designet for de krevende gamerne. Den er en av , de mest kraftige gamingmaskinene på markedet med den nyeste NVIDIA® GeForce® GTX-grafikken, samtidig som den er mobil, med en tykkelse på kun 32.9 mm og en vekt på 3,2 kg.

OMEN 17 Laptop er konstruert og utformet for gamere og gir den altoppslukende spillopplevelsen som kreves.

Den nyeste NVIDIA® GeForce® GTX 1060 og 1070- grafikken levererer raske, smidige gamingopplevelser som også er strømeffektive.

G-SYNC™ skjermteknikk optimerer spillet gjennom å synkronisere oppdateringsfrekvensen mellom bildeskjermen og grafikkort.

Fire høytalere med lyd fra Bang & Olufsen og HP Audio Boost for god lydkvalitet og realistisk lydgjengivelse.

En mini Display Port™ som tillegg gir støtte for doble skjermer med oppløsning i 2K eller 4K4

Opp til 4K-bildeskjermsoppløsning med 300 nits for skarphet og lysstyrke som gjør spill- og underholdningsopplevelsen optimal.

VR-klar for gamere som ønsker å være forberedt før neste bølge av spill med VR

95W polymerbatteri med opp til 7.255 timers kjøretid som støtter de nyeste grafikkortene fra NVIDIA®

OMEN X by HP Curved Display – kom inn i spillet

Billedkvaliteten har stor betydnign for den totale spillopplevelsen og for å ytterligere løfte økosystemet rundt OMEN har vi introdusert HP OMEN X Curved Display, som gir mer følelse av realisme og dybde. Den buede skjermen er den første fra HP med NVIDIA® G-Sync™-teknologi, som integrerer den nyeste teknikken og som gir flere alternativ for de som er ute etter brede betrakningsvinkler og en gamingopplevelse som flyter uten hakking eller flimring.

OMEN by HP with SteelSeries – ta kontrollen

For å gjøre OMEN-serien komplett har HP inngått samarbeid med SteelSeries på tilbehør:

OMEN Headset with SteelSeries har en bue i lett konstruksjon som sikrer at vekten spres jevnt over hodet slik at gamere kan spille mer bekvemt over lengre tid.

OMEN Keyboard with SteelSeries muliggjør tilpasning med over 16,8 millioner farger som skaper unike fargeskjema og muliggjør fargeendringer som svarer til spillets innhold.

OMEN Mouse with SteelSeries har tilpasset RGB-belysning, seks fullt ut programmerbare knapper for å legge inn egne kommandoer som snarveier og helt presise bevegelser.

OMEN Mouse Pad with SteelSeries er et gummiunderlag med høy kvalitet og presisjon.

Programvaren for OMEN-plattformen er forhåndsinnstilt på OMEN-maskinene, OMEN Keyboard og OMEN Mouse, slik at det er enkelt å dra nytte av de mange funksjonene. Det finnes også et skybasert syncsystem som sikrer at man alltid har sine favorittinnstillingene tilgjengelig.

Priser og tilgjengelighet

OMEN X Desktop forventes tilgjengelig i Norge i september og koster fra ca 24990 NOK.

OMEN X kabinett forventes tilgjengelig i løpet av høsten og vil koste fra 6990 NOK.

OMEN X by HP Curved Display forventes tilgjengelig i begynnelsen av 2017.

OMEN 17 Laptop forventes tilgjengelig i september og koster fra från ca 14 990 NOK.

OMEN by HP with SteelSeries-tillbehør forventes tilgjengelig i september og koster ca 799 NOK for OMEN Headset, 999 NOK for OMEN Keyboard, 599 NOK for OMEN Mouse og 199 NOK for OMEN Mouse Pad.

Noter

Multi-Core is designed to improve performance of certain software products. Not all customers or software applications will necessarily benefit from use of this technology. 64-bit computing system required. Performance and clock frequency will vary depending on application workload and your hardware and software configurations. Intel’s numbering is not a measurement of higher performance.

Altering clock frequency and/or voltage may: (i) reduce system stability and useful life of the system, processor, and other system components; (ii) cause the processor and other system components to fail; (iii) cause reductions in system performance; (iv) cause additional heat or other damage; and (v) affect system data integrity. HP and Intel have not tested, and does not warranty, the operation of the processor beyond its specifications. HP and Intel have not tested, and do not warranty, the operation of other system components beyond their industry standard specifications. HP and Intel assume no responsibility that the processor and other system components, including if used with altered clock frequencies and/or voltages, will be fit for any particular purpose.

Weight will vary by configuration.

4K content required to view full 4K images.

Windows 10/ MM14 battery life will vary depending on various factors including product model, configuration, loaded applications, features, use, wireless functionality, and power management settings. The maximum capacity of the battery will naturally decrease with time and usage. See www.bapco.com for additional details.

Estimated U.S. street prices. Actual prices may vary.

Intel and Intel Core are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and other countries.

Powered by Labrador CMS