HP Pavilion x360

Pressemelding fra Hewlett Packard 10. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer 360-graders bærbar to-i-en PC

HP har nylig lansert HP Pavilion x360, en fleksibel  bærbar PC til en rimelig pris. HP Pavilion x360 bærer navnet sitt med rette; skjermen kan vris 360 grader og foldes helt ned. Dette betyr at den både kan brukes som en PC og som et nettbrett og gir flere bruksmuligheter til mobile brukere. 

“Tilbakemeldinger fra kunder forteller at forbrukere ønsker en PC som både fungerer bra som et arbeidsverktøy og i tillegg er godt egnet til mer underholdningsrelaterte aktiviteter som å spille spill, se film eller surfe på nettet. Denne har begge deler til en overkommelig pris», sier Ron Coughlin, senior vice president, Consumer PC and Solutions Group, HP. “HP Pavilion x360 er perfekt for dagens travle livsstil. Med 360-graders hengsel gir den mulighet til å bytte mellom fire ulike oppsett for maksimal brukervennlighet: I oppsett som tradisjonell bærbar PC når du har behov for et arbeidsverktøy med tastatur, med skjermen vendt fra tastaturet når du vil se film, med skjermen vendt opp/ned slik at hengslene peker opp når du spiller spill eller lignende og til sist; gjennom å vri skjermen hele 360 grader rundt hengslene helt ned mot PCens bakside slik at den fungerer som et nettbrett.

Dette er den bærbare PCen som gjør at du ikke savner nettbrett og samtidig nettbrettet som gjør at du ikke savner en bærbar PC – alt til en pris i nivå med en rimelig tradisjonell bærbar PC.» Uansett om du arbeider ved skrivebordet, kobler av i sofaen, tar notater på en forelesning eller presenterer i et møte, finner du et oppsett på som passer utmerket.

HP Pavilion x360 finns i to ulike farger — Brilliant Red og Smoke Silver. Den har en overflate med myk struktur som gjør at fingeravtrykk ikke synes og rundt tastaturet er det børstet aluminium.  Musikkelskere kan nyte HP Pavilion x360s innebygde Beats Audio™ og doble høyttalere for bra lyd, i tillegg til optimalisert berøringsskjerm. Med en vekt på kun 1.4kg (1), 11.6” HD 10-punkts berøringsskjerm er denne PCen ideell for studenter. HP Pavilion x360 kommer dessuten med Intel® Celeron®- eller Pentium® processor og TrueVision HD webbkamera(2).

HP Pavilion x360 er tilgjengelig på markedet fra april til en veiledende pris fra 3 799 kr inklusiv mva.