HP Pavilion

Pressemelding fra HP 17. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP har redesignet Pavilion PC- serien med både konvertible- og bærbare maskiner. De nye maskinene er i friske farger og passer ypperlig til studenter og skoleelever såvel som til hjemmebruk.

“Den nye serien av Pavilion PC-er gir valgmuligheter innenfor teknologi og design slik at man får en PC som oppfyller kravene til oppgavene som skal løses, og samtidig får en PC med stil og personlig uttrykk til en gunstig pris”, sier Stig Myklebust, leder for forbrukermarkedet i HP Norge.

De nye HP Pavilion maskinene har lydsystem tilrettelagt av B&O PLAY, de siste prosessorene fra Intel eller AMD og kvalitetsskjermer for å kunne gjengi grafikk slik at det til sammen blir en god brukeropplevelse.

HP Pavilion maskinene ivaretar behovet for mobilitet ved at de har blitt tynnere og lettere enn foregående generasjoner. Modellene er utrustet med Prismatic Lithium ion batteriersom gir lang batteritid og har HP Fast Charge som lader maskinen opp til 90 % på 90 minutter med avslått maskin. HP Pavilion bærbare PC’er tar med sitt nye tynne og lette design liten plass på pulten.

HP Pavilion x360

HP Pavilion x360 er fleksible konvertible maskiner som enkelt kan settes opp på fire ulike måter og passer for de som trenger å ha med seg sin PC uansett hvor de er.

HP Pavilion x360 finnes i flere farger, blant annet Natural Silver, Modern Gold, Dragonfly Blue, Cardinal Red og Sport Purple. Den har et perlefarget trådmønster på tastaturet som en ekstra design-detalj. Maskinene i 11.6 tommer og 13.3 tommer utførelse er 12-14 prosent tynnere og lettere enn sine forgjengere. Vekten starter på 1.33kg og 1.58kg og høyden er kun19.3mm og 19.8mm. HP har også kommet med en 15.6tommers HP Pavilion x360 til denne produktserien med en startvekt på bare 2.3kg og med en tykkelse på 23.9mm.

Andre produktegenskaper:

HP Pavilion

Den nye serien med Pavilion bærbare maskiner inkluderer 14 tommer og 15.6 tommer som er 11-22 prosent tynnere og lettere og som tar mindre plass enn sine forgjengere. Vekten starter på 1.49kg og 1.93kg med tykkelse på bare 19.5mm og 22.5mm. For de som har behov for bilde- og mediabehandling kan HP tilby mer kraft i 15.6 tommer og 17.3 tommer modellene. De har en vekt som starter på 2.09kg og 2.84kg med en tykkelse på 24.5 og 29.9mm.

De nye maskinene kan lveres i fargene Natural Silver, Modern Gold, Blizzard White, Onyx Black, Cardinal Red, Dragonfly Blue og Sport Purple med det nye trådmønsteret på tastatur og høyttalere.

Andre produktegenskaper:

Priser og tilgjengelighet

13.3 tommer HP Pavilion x360: Veiledende pris inkludert mva starter på 6 995

14 tommer HP Pavilion:             Veiledende pris inkludert mva starter på 5 995

15.6 tommer HP Pavilion:          Veiledende pris inkludert mva starter på 5 995

15.6 tommer HP Pavilion, med NVidia GTX Graphics: Veiledende pris inkludert mva starter på 9 995

Powered by Labrador CMS