HP Pavillion x2

Pressemelding fra HP 5. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer nye hybridmaskiner i forbrukersegmentet

HP Inc. annonserer forbedringer på flere av sine maskiner rettet mot forbrukermarkedet.

HP’s oppdateringer som berører det norske markedet:

En ny og større versjon av nettbrettet Pavillion x2 som vil gjøre brukeropplevelsen bedre.

HP utvider med en ny versjon av sin Pavilion x2  avtagbare PC med 10.1 tommers skjerm Nylanseringen har en 12,1 tommers skjerm for brukere som ønsker en større skjerm for økt produktivitet eller underholdning.  den nye HP Pavilion x2 har nye egenskaper som for eksempel et nytt tynt og lett design i metall, Intel® prosessorer, og en mengde ulike valg innenfor lagringskapasitet og skjermalternativer.

Den magnetiske sammenkoblingen overflødiggjør hengsler og gjør det enkelt å koble fra tastaturet, eller det kan benyttes sammenkoblet som en tradisjonell bærbar maskin med en åpningsvinkel på skjermen på opp til 130 grader. Enheten kan raskt gjøres om til et nettbrett for mobilitet, oppslått modus for å se film, eller teltmodus for spill. Tastaturet er i full størrelse og er kun 1,5 millimeter tykt med en 54 x 98 millimeters pekeenhet.

Med opp til 7 timer og 30 minutters batteritid (6)  veier enheten kun 0,76 kg og er kun 8,4 millimeter tykk. Med tastaturet koblet på veier den 1.47kg (5)  og er kun 15.3 millimeter tykk, noe som gjør den  til en av de tynneste 2-i-1 maskinene i Pavilion serien. Den 12 tommers skjermen er Full HD+(9) (1920 x 1280) gir brukeren en fantastisk opplevelse. Med en 3:2 skjerm(9), får brukeren 18 prosent mer vertikal utnyttelse som er bra for både nettsurfing, dokumentbehandling og billedbehandling.

Kundene har valget mellom  6. generasjon Intel® Core™ M3 prosessorer(7) med 128 GB eller 256 GB SSD lagring(3) og 4GB eller 8GB minne.

HP Pavilion x2 har en USB 3.1 Type-C™ kontakt for lading og gir mulighet for dataoverføring med siste generasjon USB 3.0. Enheten har også en full-size USB 2.0 port for å kunne koble til eksterne enheter og en micro HDMI port for å koble til ekstern skjerm eller TV

Med to frontmonterte høyttalere fra B&O Play kan brukerne nyte sine musikalske favoritter

Tilgjengelighet

HP Pavilion x2 12 tommer forventes tilgjengelig i Norge i januar

Powered by Labrador CMS