HP Premium Limitet Edition

Pressemelding far HP 5. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP markerer hva Premium kan være med Limited Edition PC kunstverk i gull og diamanter

HP feirer design med verdenskjente designere i luksussegmentet. Tord Boontje og Jess Hannah har fått designe sine egne signatur-PC'er

I dag lanserte HP nye design-PC'er på New York Times International Luxury Conference. De verdenskjente designerne Tord Boontje og Jess Hannah har fått skape to spesielle signatur PC'er - limited edition maskiner som tar premium-maskiner til luksussegmentet ved bruk av virkemidler som diamanter og gull.

Limited edition maskinene er basert på 13.3 tommers versjonen av HP Spectre - verdens tynneste bærbare PC(1). Boontje og Hannah har arbeidet tett med HP designere for å utvikle konsept og design for sine egne maskiner. Ti enheter fra hver designer vil bli auksjonert bort på Cannes Film Festival i mai og inntekten går til Nelson Mandela Foundation.

“Vi har invitert designerne for å lage en ekstraordinær opplevelse basert på vår hittil tynneste bærbare PC. Dette viser på en ny måte hvordan luksuriøst design og kraftfull teknologi sammen kan bli til spektakulær kunst” sier Stacy Wolff, vice president, design HP Inc. “Vi viser hvordan kombinasjonen av teknologi, bling og glamour forvandler en PC til et uttrykk for stil.”

Den Nederlandsk-fødte, London-baserte designeren Tord Boontje skapte en "HP Spectre by Tord Boontje" som viser delikate, intrikate og drømmelignende mønster over maskinen. Det grafiske uttrykket viser blant annet kirsebærblomster, sommerfugler og en påfugl. Detaljer i 18k gull blir en kontrast til blomstermønsteret som blant annet er laget ved hjelp av Swarovski-krystaller mot en mørk blåfarge- Midnight Blue.

Jess Hannah, er smykkedesigner fra Los Angeles med egen smykkeserie. Hun har skapt en "HP Spectre by J. Hannah" med overdådig 18k gull. Lokk og bakside av maskinen er fullstendig belagt med høyglanspolert 18 karats gull. HP’s logo er besatt med diamanter - nøye plassert og innkapslet. Selv tastaturet er belagt med gull og av/på knappen er også besatt med diamanter. Det rene uttrykket med detaljer av diamanter er typisk for Hannah's design filosofi.

Maskinene auksjoneres bort til inntekt for Nelson Mandela Foundation, en non-profit organisasjon fokusert på dialog og hva vi kan lære av historien og arven fra våre forfedre - organisasjonen ble stiftet av Nelson Mandela i 1999. Den er basert på hans filosofi og skal bære frem hans visjon om frihet og likhet for alle.

Powered by Labrador CMS