HP ProBook 400- og 200-serie

Pressemelding fra HP 8. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

 HP lanserer nye bærbare datamaskiner og skrivere for små- og mellomstore bedrifter

I går lanserte HP nye produkter med ny teknologi og verktøy tilpasset små- og mellomstore bedrifter (SMB), som primært bidrar til  å forbedre bedriftenes produktivitet. Små- og mellomstore bedrifter har behov for å finne løsninger som imøtekommer de ulike behovene av ytelse, kvalitet og design. HPs nye portefølje av bærbare datamaskiner og skrivere ivaretar dette.

"Våre SMB-kunder har ofte flere ulike roller i organisasjonen – fra å være en leder til å være ansvarlig for regnskap og IT. Fleksible verktøy med høy ytelse kreves for å kunne gjennomføre disse ulike arbeidsoppgavene," sier Kristin Alnes Myren, produktsjef for bærbare datamaskiner rettet mot bedriftsmarkedet i HP Norge. "HP fokuserer på å tilby brukervennlig teknikk som forbedrer ytelsen og som hjelper våre kunder å bryte produksjonsbarrierer med ultramobile og kraftige løsninger."

HPs ProBook 400-serie: bevist kvalitet og holdbarhet møter elegant design

HPs ProBook 400-serie er en komplett portefølje med fire ulike formfaktorere som er utviklet for prisbevisste kunder som ønsker å jobbe smartere uten at det går på bekostning av profesjonell design. De kommer som 17,3 tommer, 15,615.615.615,6 tommer og 13,3-tommer flatskjermer. HPs ProBook 400-serie kommer i flott design, har bra batteritid,(1), solid holbarhet og sikkerhetsfunksjoner som imøtekommer bedriftenes krav. Med en rekke kraftige prosessorer fra Intel og AMD, er den nye HP ProBook 400-serien opp til  36 prosent tynnere og 18 prosent lettere enn tidligere generasjon i denne serien. De har også et elegant meteorittgrått design med aluminiumsdetaljer.

HPs ProBook 400 serie gir små- og mellomstore bedrifter økt produktivitet gjennom Solid State Drives(3) (SSDs) og tilkoblingsmuligheter som inkluderer 4G WWAN(4,5) og tryggheten som HP Client Security gir. I tillegg er de bærbare datamaskinene klargjort for Skype og har DTS Sound + for god kvalitet på lyd- og videokonferanser.(6,7)

HPs 200-serie: Nødvendig mobilitet, fult utrustet og til en god pris

HPs 200-serie er skreddersydd for små- og mellomstore bedrifter og tilbyr grunnlegende multimediaverktøy og tilkoblingsmuligheter for hjem og kontor. (2) De har 15,6-tommer skjerm, et utvalg av trådløse funksjoner(2) og kraftige prosessorer fra Intel og AMD. De har et brukervennlig design for jobb eller hjemmebruk og med et solid chassi som beskytter.

HPs 200-serie tilbyr høykvalitets multimedia gjennom pre-installerte programmer og funksjoner. Man kan koble til større HD(9- skjermer via HDMI-porten,(10) og Altec Lansing høyttalere gir en ekstraordinær lydopplevelse.

HPs utskrift- og bildebehandlingsløsninger gir økt produktivitet og reduserte kostnader

HPs nye utskrift- og bildebehandlingsløsninger kombinerer ytelse og enkel betjening med muligheten til å produsere, lagre og få tilgang til innhold av høy kvalitet raskt.

De nye tilleggene er:

• HP LaserJet Pro MFP M521, en multifunksjonsskriver som tilbyr raske og pålitelige utskrifter og skannemuligheter, noe som hjelper bedriftene med å møte kundenes og markedets krav. I tillegg kan kundene enkelt skrive ut på farten fra smarttelefon eller nettbrett via HP ePrint,(11) AirPrint(12) eller DirectPrint.

• HP LaserJet Enterprise MFP M725, en ny enterpriseklasse enhet, tilbyr sikkerhet som forventes av en enterprise kunde, og kan brukes til et bredt spekter av papirformat opp til A3. Videre gir den mulighet for digital arbeidsflyt som letter hverdagen til de som skanner mye.

• HP Scanjet Pro 3000 s2 er en arkmatet skanner som er utviklet for små- og mellomstore bedrifter som trenger en enkel, brukervennlig og intuitiv skanner som tar liten plass. Denne kompakte, intelligente skanneren gir et rent og skarpt resultat og bidrar til mer effektive forretningsprosesser.

• HP Officejet Pro 251dw Printer og HP Officejet Pro 276dw MFP gir profesjonelle utskrifter til nesten 50 prosent lavere kostnad per side enn laserskrivere(13). Skriverne kan enkelt integreres i eksisterende IT-infrastruktur.

• HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One hjelper bedriftskunder å kostnadseffektivt opprettholde denne typen utskrifter (A3)  internt.

Tilgjengelighet(15)

HPs ProBook 400-serie og HPs 200-serie vil være tilgjengelig i begynnelsen av juni 2013. HPs ProBook 400 serie vil koste fra ca 4 000 kroner eks. moms. HPs 200 serie vil koste fra ca 3 500 kroner eks. moms.

HP LaserJet Pro MFP M521-serien, HP LaserJet Enterprise M725 og HP Scanjet Pro 3000 s2 arkmatet skanner er tilgjengelig worldwide.

HP Officejet Pro 251dw skriver og HP Officejet Pro 276dw MFP er tilgjengelig i hele EMEA og HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One er tilgjengelig for kunder fra august 2013.

Pris HP Officejet Pro 276 dw MFP       2.599,- nok inkl mva.

Pris HP Officejet Pro 251 dw Printer    1. 799,- nok inkl. mva