HP skrivere med NFC

Pressemelding fra Hewlett Packard 14. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HPs nye løsninger gjør det enkelt å skrive ut mobilt på kontoret

HP lanserer en rekke nye sikre mobile utskriftsløsninger og multifunksjonsskrivere (MFP), som gjør det enklere for bedriftskunder å skrive ut - uansett hvor de befinner seg.

Bedrifter blir i økende grad tvunget til å tenke på hvordan de arbeider og håndterer informasjon, i takt med at medarbeiderne blir mer og mer mobile. HP tror på en "ny it-stil,” som inkluderer kontorskriverløsninger som øker produktiviteten både i den fysiske og digitale verden.

"Bedrifter er nødt til å tilpasse seg informasjonsteknologiens skiftende landskap raskt. Det handler om å håndtere store mengder data og prosesser skapt av en mer og mer mobil arbeidsstyrke", sier Rune Vintervoll, produktsjef for LaserJetskrivere hos HP Norge. "Ny teknologi og en oppdatert portefølje av LaserJetskrivere bidrar til å forbedre den mobile skriveropplevelsen og endre håndteringen av digitale og trykte materialer.  

Enklere og sikrere mobil utskrift

I 2015 forventes det at 37 prosent av den globale arbeidsstyrken er mobil(1) . Bedrifter må forberede seg for å møte den mobile trenden med løsninger som er enkle å bruke, som øker effektiviteten og bidrar til å redusere sikkerhetsrisikoer.

HPs nye mobile skriverløsninger inkluderer:

•  HP LaserJet Enterprise M800-serien er bransjens første A3-skriver for bedrifter med tap-to-print funksjonalitet og wireless direct(4) . Funksjonaliteten denne skriveren har, gjør det enkelt å skrive ut trygt og sikkert fra hvilken som helst Near Field Communication(2) (NFC)-aktivert smarttelefon eller nettbrett. I serien finnes HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880 og HP LaserJet Enterprise flow MFP M830, som leveres standard med markedets beste skannefunksjoner, som effektiviserer og forenkler bedriftens arbeidsflyt.

•  HP LaserJet Enterprise M806 og HP Color LaserJet Enterprise M855 tilbyr tap-to-print med NFC og wireless direct teknologi. I tillegg har de høy utskriftshastighet og robuste funksjoner for etterbehandling, som leverer avanserte utskrifter av profesjonell kvalitet, noe som både øker produktiviteten på kontoret og holder kostnadene nede.

•  HP 1200w Mobile Print Accessory og HP JetDirect 2800w for FutureSmart Fleet(3) muliggjør wireless direct og NFC med tap-to-print fra smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner til en kundebase på 40 millioner HP LaserJet- og Officejet-kunder over hele verden. Tilbehøret er både rimelig og enkelt å installere.

• HP Capture og Route 1.3 løsningene tilbyr nå støtte for iOS og Android, slik at  det blir enklere å håndtere, oppdatere og lagre informasjon nøyaktig og effektivt. Videre kan man skanne fra HP Officejet Pro X og andre HP-enheter direkte til Google Docs, hvor det lagres i skyen.

Produktene er tilgjengelig fra 1. november.

Powered by Labrador CMS