HP Spectre Split Leather Sleeve

Pressemelding fra HP 24. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Denne PC-sleeven polerer PCen din mens du går!

Tidligere i år lanserte vi HP Spectre; verdens tynneste PC 1),  og sannsynligvis en av de aller lekreste. En lekker PC, krever lekkert tilbehør, og til HP Spectre finnes det en rekke matchende tilbehør.

HP Spectre13.3” Split Leather Sleeve har en smart microfiber coating på innsiden. Når du legger PCen i sleeven, tar den med deg og går, vil PCen bevege seg mot microfibercoatingen og polere maskinen slik at den ikke har noen fingeravtrykk når du tar den opp neste gang.

En PC med lekker design fortjener et tilbehør som tar vare på utseendet og holder PCen fri for blant annet riper. Sleeven er designet slik at microfibercoatingen dekker glidelåsen og dermed i tillegg beskytter toppen av PCen. HP Spectre13.3” Split Leather Sleeve passer til 13 tommers PCer. Sleeven er 25 cm høy, 36 cm bred og 3 cm dyp

HP Spectre 14.0” Slim Topload er en luksuriøs PC-veske i skinn med flotte detaljer som matcher fargene på HP Spectre. Den har flere rom og god polstring slik det kreves av en PC-veske. Denne PC-vesken har også microfiber coating på innsiden og passer til 13 tommer PCer. Vesken er 29 cm høy (42 cm med håndtag),39 cm bred og 7cm dyp.

Har du behov for en ekstern mus til din HP Spectre, kan du velge HP Bluetooth Mouse Z5000 i fargene Dark Ash Silver som matcher fargene på HP Spectre.

Produktene forventes tilgjengelig fra juli måned.

Veiledende priser inkludert mva:

HP Spectre13.3” Split Leather Sleeve: 699 NOK

HP Spectre 14.0” Slim Topload: 1499 NOK

HP Bluetooth Mouse Z5000: 399 NOK

Based on HP's internal analysis as of 2/10/16 of vendors shipping >1 million units worldwide annually with clamshell design, Windows or OSX, priced >$400USD, measured at z-height.

Powered by Labrador CMS