HP Spectre

Pressemelding fra HP 20. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå kommer verdens tynneste bærbare PC - HP Spectre for salg i Norge!

HP lanserte verdens tynneste PC i april. Nå kan du straks kjøpe den lekre PCen i norske butikker.

HP Spectre er kun 10,4 mm tynn (tilsvarer tykkelsen på et AAA-batteri) og veier bare 1,16 kg. Denne PCen er perfekt for menn og kvinner som er opptatt av design og som er mye på farten.

Forskjellen ligger i detaljene. Utførelsen i karbonfiber og aluminium gjør at maskinen både ser og føles luksuriøs ut. Den kobberfargede ryggraden er en studie i vakre kontraster.

Den enkle, men imponerende hengseldesignen henter inspirasjon fra eksklusive møbler, og lukkes tett inntil slik at hengslene ikke synes.Hengslene bygger minimalt i høyden og gjør det smidig å åpne og stenge PCen.

Skjermen i Corning Gorilla Glass 4 gjør den svært slitesterk og motstandsdyktig mot riper. Kjølingen på HP Spectre består av to vifter som suger inn kald luft og presser ut den varme luften 1). Batteritiden er på hele 8 timer.

«Et nytt hybridbatteri i to tynne deler gjør at PCen har like lang batteritid som andre tradisjonelle batterier», sier direktør for hjemmemarkedet i HP Norge, Stig Myklebust.

Med høyttalere fra Bang & Olufsen og HP Audio Boost kan du nyte god lyd, uansett hvor du måtte befinne deg.

Til HP Spectre finnes det en rekke matchende tilbehør som er både praktisk og trendy.

PC-sleeven som polerer PCen din mens du går

HP Spectre 13.3” Split Leather Sleeve, har et smart mikrofiber belegg på innsiden. Når du legger PCen i sleeven, tar den med deg og går, vil PCen bevege seg mot mikrofiberbelegget. På den måten vil fingeravtrykk og andre merker være fjernet når du tar den opp neste gang. Genialt for dem som uansett er på farten. En PC-sleeve er alt du behøver til HP Spectre som har batteri som varer hele dagen. Du trenger ikke å tenke på å ha plass til lader og ledning.

Om du ønsker en PC-veske for plass til de tingene du ellers har behov for når du er på farten, anbefaler vi HP Spectre 14.0” Slim Topload - en luksuriøs PC-veske i skinn med flotte detaljer som matcher fargene på HP Spectre. Denne PC-vesken har også microfibercoating på innsiden og er 29 cm høy (42 cm med håndtak),39 cm bred og 7 cm dyp.

HP har et bra utvalg med lekre PC-vesker som har plass til mer enn en PC. Veskene er designet som en medium størrelse håndveske som kan brukes både til jobb og ellers, men den store forskjellen er at den er bygget for å beskytte din PC. Dette betyr at bærehåndtak og skulderremmer er ekstra forsterket og et eget polstret rom sørger for ekstra beskyttelse mot støt.

HP Spectre X360, den råeste PCen Janka Polliani har prøvd

I den samme Premium-serien har HP også HP Spectre x360 som er testet av moteblogger og mamma, Janka Polliani. Den nye ENVY hybriden har et tynt design, lang batteritid og er kun 18.8mm tykk.

”Med hånden på hjertet er dette den råeste PCen jeg har prøvd. Du lurte kanskje på hvorfor den heter HP Spectre x360? Med fantastisk design kan du enkelt vri på skjermen og voila, du får et nettbrett med touchscreen. Perfekt til meg som har barn.” skriver Janka Polliani på bloggen sin.

”HP Spectre x360 er en svært fleksibel bærbare PC og med en batteritid på opptil 12 timer er den perfekt til å ta med seg for meg som har kontor on-the-go”.

Priser og mål:

HP Spectre får du kjøpt fra kr 14 995,- inkl mva (varierer etter konfigurasjon)

Mål: 32,5 x 22,9 x 1,04 cm

HP Spectre X360 får du kjøp fra 11 999.- inkludert mva. (varierer etter konfigurasjon)

Mål: 32,5 x 21,8 x 1,6 cm

Powered by Labrador CMS