HP Star WarsTM Special Edition

Pressemelding fra HP 9. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP vekker en ny kraft i galaksen med sin Star WarsTM Special Edition bærbare PC

HP lanserte sin Star WarsTM Special Edition bærbare PC som vil gi fans verden rundt en unik opplevelse i påvente av Star Wars filmlanseringen: “The Force Awakens” som har verdenspremiere i Norge 16. desember.

“HP leverer en fantastisk Star Wars opplevelse og er den eneste PC-leverandøren som samarbeider med Disney og Lucasfilm for å skape en unik bærbar PC sier Louis Perrin, director, consumer products, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA. “Som en del av dette samarbeidet fikk vi tilgang til media-arkivene hos Lucasfilm for å utvikle skjermsparere, bakgrunnsbilder og lydfiler – konfigurerbare for brukerne. ”

Designet med kraft for den mørke siden

Inspirert av Imperiet har Star WarsTM Special Edition maskinen en design som indikere “slitt i kamp” med “Galactic Empire” preget i den unike Star Wars Aurebesh fonten på hengslene og ikoniske Stormtroopers på tastaturet. Touchpad-designet illuderer X-Wing Star Fighter Guidance System og med et rødt baklys er designet komplett.

For portabilitet og kraft har Star WarsTM Special Edition maskinen opp til 7 timers batteritid  og har Full HD  og berøringsopsjon på en 15.6 tommers skjermBrukerne kan velge mellom sjette generasjons Intel® Core™ i5 og i7 prosessorer. Maskinen leveres med opp til 2 TB HDD og opp til 12GB RAM med mulighet for å velge mellom Intel HD Graphics 520 og NVIDIA® GeForce® 940M grafiske prosessorer.

Den bærbare maskinen kommer med en optisk enhet slik at brukerne kan benytte den til å se alle sine Star Wars filmer.Med audiosystem fra B&O Play og to høyttalere vil man få store lydopplevelser når man ser film eller hører på musikk.

Maskinen kan leveres med et Star WarsTM Special Edition beskyttelsestrekk som ekstrautstyr.

Eksklusiv Star Wars opplevelse

Den bærbare Star WarsTM Special Edition gir en unik opplevelse for brukerne gjennom kombinasjonen av programvare, innhold og lyd og er en maskin med Windows 10. Brukerne klikker på Imperial C desktop ikonet og åpner Star Wars Command Center for å kunne søke seg rem i Star WarsTM Special Edition maskinens temaer og gallerier. Brukerne vil ha tilgang til over 1100 bilder fra over 40 år med Star Wars hitorie. Innholdet inkluderer spesielle behind-the-scenes bilder, storyboards, kunst, klassiske foto, sett og kostymedesign og audioklipp.

Temaene gir mulighet for tilpasning av lyder, bakgrunnsbilde og skjermsparere. brukerne kan erstatte alle standard Windows lyder med åtte kategorier med ikoniske Star Wars lydspor inkludert R2-D2 og lyssverdet. Tilgjengelige bakgrunnsbilder er stillbilder fra filmene og gir en mulighet for å brukerne til å gjøre sin opplevelse personlig.

Galleriene har innhold som gir brukerne mulighet for utforsking av Star Wars innhold. her finnes originale filmpostere, Concept Art fra Lucasfilm som viser hvordan filmutviklingen ble gjennomført, inkludert tidlige ideer på kostymer og scenesettinger. Illustrated Art feirer Star Wars med kunst som spenner fra grafikk til tegneserieillustrasjoner.

Star WarsTM Special Edition maskinen inneholder flere muligheter for å gi brukerne en unik opplevelse. Dette inkluderer tilgang til den første Marvel Star Wars tegneseien, e-bok utdrag fra Star Wars titler og Star Wars filmtrailere. Alt er tilgjengelig rett fra arbeidsflaten.

Hardcore fans vil sette pris på alle Star Wars detaljene slik som Aurebesh fonter som gir mulighet for å skrive i Galactic Base Standard språk for en virkelig Star Wars opplevelse. Aurebesh fonten finnes sammen med de øvrige standard fontene og er direkte tilgjengelig. En annen detalj er at Recycle Bin er erstattet av et Death Star ikon – ikke ødelagt når det er tomt og ødelagt når det er fullt.

Tilgjengelighet

Star WarsTM Special Edition Notebook forventes tilgjengelig i EMEA i oktober.

Star WarsTM Special Edition beskyttelsestrekk forventes tilgjengelig i EMEA i oktober.