HP trådløst tilbehør

Pressemelding fra HP 29. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP satser på trådløst tilbehør

Med fokus på trådløst lanseres Hewlett-Packard nå en rekke ulike tilbehør. Tilbehøret vil være av moderne og ren design med høy kvalitet og funksjonalitet.

HP Wireless TV Connect lar deg overføre HD-materiale fra PC-en til TV-en helt uten ledning mellom PC og TV. Det eneste du behøver å gjøre er å koble inn boksen direkte til TV-en, resten skjer automatisk. Hvis du vil se film, nett-tv, klipp fra YouTube, spille eller titte innom Facebook, kan du gjøre det via PC-en og få det opp på TV-skjermen. Med en ny standard for trådløs HD, WHDI, får du full HD-kvalitet (1080p) uten ledninger og etterslepninger.

HP Wireless Audio, som med hjelp av teknikken KleerNet - gir en trådløs lydstrøm av høyeste kvalitet med opp til fire enheter på en gang. Den kobles lett inn i lydsystemet med en 3.5 mm kontakt. Har du et lydsystem som allerede er utrustet med KleerNet-teknologi behøver du ikke å koble opp mottakerboksen, da er det bare å spille direkte fra PC-en. Også HP Wireless Audio er en opplevelse uten ledninger og etterslepninger.

Først ute

HP var først i verden til å lansere en trådløs mus som fungerte med Wi-Fi. Med nye HP-Fi Touch Mouse X7000 utvides konseptet videre med en mus utrustet med touch-skroll som gjør skrollingen mer eksakt. Musen er laget i et materiale som gjør at den kjennes skreddersydd til hånden, og har seks knapper for ulike funksjoner.

For de som vil ha en enklere trådløs mus finnes HP Wireless Mouse X5000. Den brukes enkelt via USB mini-mottager og har også touch-skroll presisjon, 4 knapper inklusive en Facebook-knapp, komplett med en kul design.

Her er hele listen av HPs nye tilbehør:

• HP Wireless TV Connect gir et fult HD-bilde fra PC til TV trådløst. Med den siste WHDI-standarden slipper du etterslepninger i lyd og bilde.

Veil pris 1699 kroner.

• HP Wireless Audio kan sende lyd trådløst opp til 4 eksterne enheter. Har du også KleerNet behøver du ikke en gang mottagere.

Veil pris 749 kroner.

• HP Wi-Fi Touch Mouse X7000 krever ingen mottagere utenom Wi-Fi. Den kommer med et imponerende batteritid, touch-skroll-teknikk og Facebook-knapp.

Veil pris 599 kroner.

• HP Wireless Mouse X4000 har et unikt design, styres med lasersensorer, har 3 knapper og ligger ergonomisk i hånden.

Veil pris 299 kroner.

• HP Wireless Mouse X5000 kommer med samme unike design, men er også ekstrarustet med touch-skroll-teknikken som gjør at du får fingerstyrt skrolling samt 4 knapper.

Veil pris 399 kroner.

• Med Wireless Desktop C7000 får du et supertynt tangentbord med Chiclet-tangenter samt en trådløs mus, som begge kommuniserer med samme USB mini-mottager.

Veil pris 699 kroner.

• Med HP Wireless Headset H8000 kan du være 10 meter fra PC-en, men fortsatt ha kontakt. Supermyke øreputer og lettvektig gjør den enkel i bruk hele dagen.

Veil pris 499 kroner.

• Kombiner hodetelefon med HP Webcam HD 5210 og du har høyklasses lyd og bilde for Skype-samtalen. Filmer i full HD og HPs TrueVision-teknikk gjør at du selv under ugreie forhold kan ta skarpe bilder.

Veil pris 999 kroner.

Alle produkter er tilgjengelige fra begynnelsen av mars, utenom HP Wireless Headset H8000 som er tilgjengelig fra begynnelsen av april.

Mer informasjon finnes på: www.hp.com/eur/accessories