HP Ultrabooks og Sleekbooks

Pressemelding fra HP 14. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Ultrabooks og Sleekbooks

Styrken i de nye maskinene våre er bredden. De nye maskinene innehar en rekke innovasjoner og er hver for seg tilpasset de ulike kravene brukere har, enten det er spill og underholdning eller mer bedriftsrettet. Teknologien muliggjør tynne og lette maskiner med lang batteritid uten at det går utover funksjonalitet. Mye har skjedd og skjer innen det området. Det er ikke lenger noe stort kompromiss mellom funksjonalitet og design, sier Verner Hølleland, leder for PC-divisjonen i Norge.

Nykommerne i HPs sortiment:

-       HP SpectreXT er en premium Ultrabook som gir en enestående opplevelse gjennom ytelse og design.

-       I enten 14” og 15,6” byr HP ENVY Sleekbooks og HP ENVY Ultrabooks på den ultimate underholdningsopplevelsen.

-       HP EliteBook Folio 9470m er gjennomgående bygget for å møte alle behovene for sikkerhet, administrasjon og pålitelighet som bedrifter har.

-       Med åtte timers batteritid, 15,6” LED-skjerm med HD og baklys og Beats Audio kan HP Pavilion m6 kjøre de mest krevende programmene uten å måtte lade.

HP SpectreXT, HP ENVY Sleekbooks, HP ENVY Ultrabook og HP EliteBook Folio utgjør, sammen med nylig lanserte og prisvinnende HP Folio13 og HP ENVY Spectre, HPs portefølje for tynne og lette bærbare maskiner. De nye HP ENVY og HP SpectreXT-maskinene har flere eksklusive HP-innovasjoner:

-       Beats Audio er en teknologi som er utviklet av HP og Beats av Dr. Dre som gir kvalitetslyd.

-       HP Imagepad gir brukerne mulighet til å bruke berøring av skjerm for å navigere og HP TrueVision HD Webcam sørger for skarpe og lyse HD-bilder.

-       Bakgrunnsbelyst tastatur gjør det enklere å benytte maskinene under krevende lysforhold.

HP SpectreXT - tynnere design

Med førsteklasses materiale har HP SpectreXT et design i metall med kraftige linjer som står i kontrast til den myke teksturen. Maskinen er kun 14,5 millimeter tynn, veier 1,395 kilo og har en 13,3” diagonal HD-skjerm. I tillegg har HP SpectreXT en 128 GB SSD harddisk og et batteri som gir opptil åtte timers batteritid. På tross av å være bygd for mobilitet har den også flere porter med blant annet Ethernet, USB 3.0 og HDMI. Dermed kan den kobles til alle enheter. Hurtig mSATA SSD-harddisk og Intel Rapid Start-teknologi gjør at oppstart og gjenopptagelse av arbeidsøkter går meget fort.  

HP ENVY – kraftige maskiner for alle oppgaver 19,8 millimeter tykkelse og en startvekt på 1,79 kilo gjør at de nye HP ENVY-modellene i både 14” og 15,6” er svært mobile.  

HP ENVY Ultrabooks finnes i begge størrelser og er utrustet med siste Intel Core-prosessorer, mSATA SSD-harddisk og opptil åtte timer batteritid. HP ENVY Sleekbooks finnes i 15,6” og har siste APU fra AMD med opptil åtte timers batteritid. For å gjøre videoredigering og spill raskere har maskinen Intelprosessorer tilrettelagt for grafikk og AMD-versjonen benytter sk discrete-class graphics.  

Utover Beats Audio har både ENVY Sleekbook og Ultrabook doble høyttalere og subwoofer som gjør lydopplevelsen så bra som mulig.  

HP Pavilion m6 - mobilitet, prestasjon og underholdning

Med stor skjerm i et tynt og elegant design i børstet aluminium er HP Pavilion m6 en maskin som gir optimal ytelse samtidig som den er mobil. En bakbelyst LED HD-skjerm på 15,6” og Beats Audio gjør at filmer og spill kommer til sin rett på maskinen.

HP Pavilion m6 har opp til åtte timers batteritid og har siste Intel og AMD-prosessorer. Visse modeller har i tillegg bakbelyst tastatur og dedikerte grafikk funksjoner for å klare de mest krevende programmene uten avbrudd. DVD-brenner kompletterer og gjør modellen til den perfekte kombinasjon av form og funksjon.  

HP EliteBook Folio 9470m – kraftig lettvekter

Den nye HP EliteBook Folio 9470m har  en lettvektsdesign uten at det går utover funksjonaliteten til maskinen. En 14” skjerm, vekt på 1,6 kilo og 19 millimeter i tykkelse gjør sammen med tilkoblingsmuligheter som blant annet innebygget 3G til tilvalg, Ethernet, VGA, Display og USB 3,0 porter denne Ultrabookmaskinen til en optimal maskin for bedrifter.  

Maskinens batteritid gjør at man kan jobbe uten lading hele arbeidsdagen og med et sekundært batteri som tilvalg er maskinen perfekt for de som har mesteparten av sin arbeidsdag på farten borte fra kontoret. Tilpasset docking med støtte for multiskjermsbruk, integrert lading og en rekke USB-porter gjør at maskinen også er tilrettelagt for arbeidstid ved skrivebordet.  

Et ytterligere tilvalg for maskinen er SSD-harddisk som reduserer oppstartstiden for maskinen betraktelig. Tredjegenerasjons Intel Core vPro-prosessorer gir ledende ytelse, forbedret sikkerhet og en rekke bedriftsfunksjoner som integrert Smart Card og fingeravtrykksleser, innebygget TPM sikkerhetschip og administrasjonsverktøy.

HP Spectre Pro - ultramobil og elegant

Maskinen leveres med Microsoft Windows 7 Professional. I tillegg er HP Spectre Pro utstyrt med en TPM sikkerhetschip for høy sikkerhet for alle typer informasjon som har blitt lagret på maskinens SSD-disk.  

Pris og tilgjengelighet

-       HP SpectreXT forventes å være tilgjengelig i  midten av juni.

-       HP ENVY Ultrabooks forventes å være tilgjengelig i juni.

-       HP ENVY Sleekbooks forventes å være tilgjengelig i juni.

-       HP Pavilion m6 forventes å være tilgjengelig i slutten av juni.

-       HP EliteBook Folio 9470m forventes å være tilgjengelig i oktober.