HP Z Cooler

Pressemelding fra HP 11. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP Inc. introduserer industri-ledende teknologi for lagring og kjøling til bruk med arbeidsstasjoner

HP Inc. understreker sin evne til innovativ utvikling innenfor arbeidsstasjon-segmentet ved å annonsere en datalagrings løsning som er 16 ganger raskere enn SATA SSD og til samme kost, og en revolusjonerende løsning for kjøling for å kunne redusere støy for sine kraftige HP Z Workstations.

“Det ser ut som industrilederen innenfor arbeidsstasjoner, HP Inc. øker sin innsats mot det profesjonelle markedet og tar det ett steg videre for hvert nye produkt og hver annonsering” sier Gwen Coble, director, Commercial Solutions and Retail Solutions, EMEA, HP Inc. “HP arbeidsstasjonenes engineering-DNA er vår suksessoppskrift – og er drevet frem over mer enn tre tiår i bransjen og en unik forståelse for våre kunders behov og hvordan disse skal innfris. Våre konkurrenter adresserer ikke dette på samme måte.”

HP Z Turbo Drive Quad Pro gir brukerne ny mulighet til å løse store utfordringer innenfor hurtig og sikker lagring. HP Z Turbo Drive Quad Pro løser opp i tradisjonelle flaskehalser innenfor lagring ved å gi brukerne økt ytelse og stabilitet.

Z Arbeidsstasjoner kan utstyres med inntil fire super-hurtige HP Z Turbo Drive G2 moduler(1) i ettPCIe x16 kort. Denne løsningen leverer sekvensiell ytelse på opp til 9.0GB/s (2). I tillegg øker

HP Z Turbo Drive Quad Pro sikkerheten og dataintegriteten ved hjelp av løsninger for power loss protection circuitry for å kunne lagre selv i et tilfelle av strømtap.

HP Z Turbo Drive Quad Pro kan benyttes med HP Z440, Z640 and Z840 Arbeidsstasjoner som er bygget for å løse problemstillinger innenfor innholdstunge segmenter som media, underholdning, CAD, arkitektkontorer, finans, helse, vitenskapelig simulering samt olje og gass.

29.september ble HP Z240 Tower and Z240 SFF Workstations annonsert, og de kan benytte opp til to Z Turbo Drives og fra 16. november er de tilgjengelige med Intel® entry-level Xeon® prosessorer.

HP Z Cooler er en innovativ, ultra-stillegående kjøleløsning som er konstruert for å redusere støy fra HP Z Workstation miljøer – selv under de mest ekstreme belastninger. Løsningen reduserer CPU viftehastigheten og leverer en støyreduksjon på opp til 10dBA – noe som for det menneskelige øret oppfattes som en halvering. (målt mot tidligere generasjoner av løsningene) Støyreduksjonen er et resultat av HP’s unike og revolusjonerende løsning for varmeveksling som kombinerer 3D dampkammer-teknologi og HP’s innovative hex-fin design.

HP Z Cooler er en elegant og enkel løsning som eleiminerer rør og tilkoblinger og baserer seg på 30 års erfaring med HP innovasjoner. HP Z Cooler, representerer en av industriens mest støysvake løsninger, reduserer distraherende støyelementer og øker produktiviteten.HP Z Cooler er tilgjengelig for bruk med HP Z440 og Z840 Workstations.

“HP var industriledende når de introduserte veskebaserte kjøleløsninger for arbeidsstasjoner for flere år siden” sier Ron Rogers, vice president, Head of Engineering Workstations and Thin clients, HP Inc. ”Akkurat nå som andre leverandører har innhentet dette forspranget tar HP på nytt en ledende rolle ved å levere en ny og avansert kjøleteknologi med færre bevegelige deler som resulterer i mer støysvake systemer og økt stabilitet som gir mer produktive miljøer”

NyeZ Professional skjermer

HP Z22n og HP Z23n Narrow Bezel IPS skjermer gir en skjermopplevelse med minimale visuelle forstyrrelser. De er de smaleste skjermene fra HP og er nesten uten synlig ramme på tre av sidene. De inkluderer fabrikkinnstilt fargekalibrering for konsistent fargebehandling på tvers av prosjekter og tilknyttede datakilder.

Brukerne drar nytte av 178-graders synsvinkling og IPS technology. Fargespekteret (kalibrert 95 prosent og 96 prosent sRGB respektive) gir optimal fargekvalitet.

Tilgjengelighet

HP Z Turbo Drive Quad Pro er tilgjengelig nå i november

HP Z Cooler er planlagt tilgjengelig i januar

HP Z22n og Z23n er tilgjengelig nå i november

Powered by Labrador CMS