HP Z Workstation Ultrabook

Pressemelding fra Hewlett Packard 11. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP Utvider porteføljen av Z Workstation med verdens første Workstation Ultrabook

HP utvider sin Z-portefølje av profesjonelle arbeidstasjoner og skjermer med verdens første mobile arbeidsstasjon i Ultrabook™-formatet - HP ZBook 14(1). Dette er bransjens første mobile arbeidsstasjonsserie som tilbyr Intels Thunderbolt-teknologi for høyhastighets dataoverføring(2).

HPs Z-portefølje designes, testes og sertifiseres for en lang rekke profesjonelle applikasjoner. Dette er både ideelt og helt sentralt for brukere innenfor CAD/DAK, arkitektur, design, animasjon, film, utdanning og for helsesektoren.

“Våre profesjonelle kunder er avhengig av teknologiløsninger som er testet og sertifisert for de meget kritiske applikasjonene de skal drive. HP Z-merkevaren er  utviklet for å tilfredstille  de aller høyeste kravene. Utvidelsen av Z-porteføljen demonstrerer tydelig HPs engasjement innenfor det profesjonelle markedet», sier  sier Hans Petter Espelid, kategorisjef for tynne klienter og arbeidsstasjoner i HP Norge.

Med introduksjonen av HP ZBook redefinerer HP den mobile arbeidsstasjonen og injisererer disse med DNA fra HP Z-familien som kunder verden rundt kjenner til.

Den nye HP ZBook-serien består av verdens første Ultrabook mobile arbeidsstasjon - HP ZBook 14 , HP ZBook 15 og HP ZBook 17. Produktene kommer i en  ny industriell design som er både tynnere og lettere enn tidligere. Sammen med fjerde generasjons Intel® Haswell to- og firekjerne prosessorer(4) og neste generasjons grafikkteknologi fra både NVIDIA and AMD, gir HP Zbook den mobile brukeren all kraften det er behov for. Det vil også være opsjon for berøringsskjermer og oppløsning på opptil QHD+ (3,200 x 1,800), samt videreføring av DreamColor, som er kritisk for mange av kundene som har behov for nøyaktig fargegjengivelse.  HP ZBook 15 og 17 vil også inneha en Thunderbolt-port.

Stasjonære HP Z Arbeidsstasjoner forsterkes med Ivy Bridge og Thunderbolt

Den allerede kraftige porteføljen av stasjonære HP Z Desktop Workstations, HP Z420, Z620 og Z820 Workstations, har blitt oppgradert til siste versjon av Intel Xeon® (4) E5-1600v2- og E5-2600v2-prosessorfamiliene – også kalt Ivy Bridge. I tillegg til at minnehastigheten økes med 16 prosent, vil det være støtte for andregenerasjons Thunderbolt-porter for kreative  arbeidsflytprosesser. Introduksjonen av Thunderbolt vil aksellerere kreative prosjekter med dataoverføringshastigheter på opptil fire ganger raskere enn USB 3.0, samt at det vil gi en enklere tilkobling av flere eksterne enheter gjennom bare èn kompakt Thunderbolt-port.

HP Z820 Workstation

Bransjens mest utvidbare chassis Opptil 24 prosessorkjerner

Opptil 512GB ECC-minne

Opptil 15TB høyhastighets lagringskapasitet

Opptil 2 x NVIDIA Quadro K6000 grafikkort

HP Z620 Workstation

Ekstrem ytelse i et forholdsmessig lite chassis

Opptil 24 prosessorkjerner

Opptil 196GB ECC-minne

Opptil 12TB høyhastighets lagringskapasitet

Opptil 1 x NVIDIA Quadro K6000 grafikkort eller 2 x NVIDIA Quadro K5000 grafikkort

HP Z420 Workstation

HPs mest populære arbeidsstasjon

Opptil 8 prosessorkjerner

Opptil 64GB ECC-minne

Opptil 12TB høyhastighets lagringskapasitet

Opptil 1 x NVIDIA Quadro K6000 grafikkort, 1 x AMD FirePro W7000 grafikkort eller 2 x NVIDIA Quadro K2000

HP Z skjermer leverer fantastisk bildenøyaktighet HP utvider porteføljen av profesjonelle skjermer med de helt nye HP Z27i og Z30i IPS-skjermer.  Disse er ideelle for profesjonelle brukere som for eksempel designere  og  innholdsutviklere som er avhengig av nøyaktig billedgjengivelse og optimale justeringsmuligheter.

HP Z27i og Z30i leverer en fargepalett på opptil 100% innenfor sRGB-området – standard fargeområde for internett og brorparten CAD-, kreative- og profesjonelle applikasjoner.

Med innebygget andregenerasjons IPS-paneler, reduseres strømforbruket med opptil 37% I forhold til førstegenerasjons IPS-paneler uten at det går på bekostning av fargegjengivelse eller innsynsvinkel. HP Z Displays tilfredsstiller alle krav til bade ENERGY STAR® såvel som EPEAT® Gold. Begge skjermene kommer med en fireveis justerbar skjermfot med HP QR2 quick release og TCO-sertifisering. Dersom det er behov for å frigjøre rom på arbeidsplassen er også HP Thin Client Mount Kit tilgjengelig for å enkelt kunne henge på en HP tynnklient eller en Ultra Slim Desktop på baksiden av skjermen.

Powered by Labrador CMS