Samsung, Wave, Indie og One & One

Pressemelding fra Samsung 5. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye skriverkonsept:

Mer enn vanlig utskrift

Nå utfordres det tradisjonelle designet på skrivere.  Samsung viser frem tre nye konsepter, med innovativ design og smarte funksjoner. Skriveren Wave har en stilren og organisk utforming, og en dokkingstasjon for smarttelefoner. Når telefonen er i dokkingen er det mulig å skrive ut innhold som er lagret på telefonen direkte. 

Indie, med sin retro-design, er en kombinasjon av skriver og lyd-dokking. Skriv ut og spill musikk samtidig, og mobilen lades mens du gjør det.

Monolaserskriveren One & One skriver ut i to farger i stedet for fire farger. Grunnfargen er svart, og kombineres med cyan, magenta eller gult. Slik kan du skrive ut visse tekster i farge, for eksempel dersom du har markert antegninger i rødt i en tekst, da magenta blir sekundærfargen. Dette blir mer kostnadseffektiv enn firefarget utskrift. Skriverne er prototyper, og finnes ikke tilgjengelig på markedet.

Powered by Labrador CMS