Toshiba Satellite NB10 og Satellite Pro NB10

Pressemelding fra Toshiba 9. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Satellite og Satellite Pro NB10: fleksible, lette og rimelige laptoper

Toshiba lanserer de nye Satellite og Satellite Pro NB10 laptopene. Disse slanke, lette og kompakte bærbare maskinene er sikre, enkle i bruk og rike på funksjoner uten at det går utover portabiliteten. Maskinene kommer med Windows 8, valgfri berøringsskjerm og er fleksible modeller som passer som en kostnadseffektiv laptop eller en rimelig løsning for skolebruk.

- Disse innovative laptopene redifinerer hva små, ultramobile og rimelige PCer kan tilby, sier Matt McDowell, markedsdirektør ved Toshiba Europe GmbH, og legger til:

- Satellite NB10 har all den funksjonaliteten som kreves for å nyte og skape innhold, som høykvalitetshøyttalere og tastatur i full størrelse. Satellite Pro NB10 er en fleksibel læringsenhet, perfekt for skolebruk, slik at elever har verktøyet de trenger for å lære om bruk av data og IT. Enten en forelder kjøper en av disse til et barn, en lærer bruker de sammen med skoleelever eller de er i bruk som sekundære enheter, gir begge modellene utmerket valuta for pengene.

Smarte, kostnadseffektive mobile følgesvenner

Både Satellite og Satellite Pro NB10 er rimelig priset og kommer i lekkert design. De er tilgjengelig i, henholdsvis, sølv og sort og er lette i vekt -- noe som gjør serien til den perfekte følgesvenn når man er på farten, eller befinner seg i klasserommet. HD-skjermen på 11,6” gjør at innhold alltid vises i høy kvalitet, mens tastaturet i full størrelse gjør det enklere å skrive og arbeide på maskinen. Med en vekt som begynner på 1,3 kg[1], er begge modellene enkle å bære og bruke hvor som helst.

Rike på funksjoner

Med full Windows 8-funksjonalitet og valgfri berøringsskjerm, har brukere alt de trenger for underholdning eller for å jobbe raskt -- hjemme, på skolen eller på farten. Den intuitive berøringsskjermen er pefekt for små fingre: barn kan trykke, dra og navigere seg rundt på skjermen på en helt naturlig måte ved hjelp av Satellite eller Satellite Pro NB10t. Tilgjengelig med de nyeste Intel® Celeron®- eller Pentium®-prosessorene, leverer alle modellene god ytelse som gjør at man med enkelhet kommer seg gjennom dagligdagse oppgaver. Brukere opplever også bedre ytelse med opptil 4 GB minne og rikelig med lagringsplass med en 500 GB HDD.

Omfattende tilkoblingsmuligheter

Til tross for deres kompakte form, kommer Satellite NB10 og Satellite Pro NB10 med et komplett sett av utganger i full størrelse. Det er derfor ikke behov for å kjøpe noen spesielle kabler eller adaptere. VGA og HDMI®-utganger gjør at man kan koble til eksterne skjermer og prosjektorer -- for eksempel en TV eller annen stor skjerm, noe som er svært nyttig for å dele innhold eller undervise en gruppe studenter. Data kan også overføres gjennom flere USB-porter, inkludert en USB 3.0-port. Mulighet for Wi-Fi® a/g/b/n gir ultraraske hastigheter og gjør at nettsurfing og nedlasting av filer går svært raskt. Alternativt kan man koble seg til et nettverk via LAN-porten -- og med et SD-kortspor kan brukerne utvide lagringskapasiteten enda mer.

Enkle å bruke, administerere og sikre

Disse bærbare datamaskinene er brukervennlige og sikre i bruk. Den romslige HDDen, RAM og Wi-Fi er lett tilgjengelig for enkel administasjon, mens EFI BIOS-oppsettet kommer med funksjoner for sikker oppstart for å holde laptopen sikker. En Kensington®-lås er også inkludert for å redusere sjansen for tyveri.

Spesifikasjoner, Toshiba Satellite NB10/NB10t og Satellite Pro NB10/NB10t:

Toshiba Satellite NB10 og Satellite Pro NB10 blir tilgjengelig i Europa i løpet av fjerde kvartal 2013.

Powered by Labrador CMS