TP-Link 4G LTE M7310

Pressemelding fra TP-Link 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ta med den gode Internett-forbindelsen på farten med et nytt mobilt tilgangspunkt fra TP-Link

Langsomme, ustabile Wi-Fi-forbindelser og sviktende smarttelefoner som tilgangspunkter er irriterende problemer de fleste kjenner til. Løsningen kan være å ha et mobilt Wi-Fi-tilgangspunkt med seg når man er på farten. TP-Links nye 4G LTE M7310 lover stabil Internett-forbindelse og høy hastighet på opp til 150 Mbps, uansett hvor du befinner deg.

I toget på vei til eller fra jobb, på cafeen, i sommerhuset – uansett hvor vi befinner oss, har vi bruk for en tilkobling til Internett. Men ofte møtes vi av ustabile og langsomme Internett-forbindelser, som gjør det kronglete å sende mail, sjekke Facebook, strømme musikk og film osv.. Og det er her et mobilt Wi-Fi-tilgangspunkt kommer til redningen.

Nettverksprodusenten TP-Link lanserer nå det lynraske 4G-kompatible Wi-Fitilgangspunktet M7310, som gir stabil Internett-forbindelse og høy hastighet på opp til 150 Mbps.

Stabilt Internett overalt

Wi-Fi-forbindelser i det offentlige er sjeldent noe man kan regne med, og selv om smarttelefoner i dag har innebygde tilgangspunkt-funksjoner, så er kvaliteten også her variabel.

Med TP-Links nye 4G-kompatible Wi-Fi-tilgangspunkt M7310 slipper man den slags bekymringer og kan i stedet ta med seg sin egen stabile Internett-forbindelse hvor som helst. Via et simkort med mobilt bredbånd fra et telefonselskap, gjør M7310 4Gmobilsignalet

om til en lynrask Wi-Fi-tilkobling.

Slutt på «sorte hull» og smarttelefoner uten strøm

TP-Link M7310 støtter FDD-LTE og TDD-LTE-nettverk og sikrer en stabil Internettforbindelse med høy hastighet på opp til 150 Mbps. Tilgangspunktet bruker ikke mye plass i baggen din, så du kan alltid ha den med og koble deg til et 4G/3G/2G-nettverk (M7310 er kompatibel med alle Internett-leverandører i Norden).

M7310 er utstyrt med en liten og intuitiv skjerm, så du monitorere databruken, slik at du unngår å overgå den månedlige grensen din. Samtidig gjør skjermen det lett å sjekke batterinivået, signalstyrken, Wi-Fi-statusen og hvor mange brukere som er tilkoblet.

Å bruke smarttelefoner som tilgangspunkt er en stor strømsluker, men med et mobilt tilgangspunkt slipper du å tømme mobilen for strøm. M7310 er utrustet med et kraftfig 2000 mAh batteri, med opp til 10 timers batteritid (600 timers standby), og tilgangspunktet kan lades opp med en USB-kabel for PC, ladere eller strømforsynere, så man oppnår ubegrenset 4G-deling.

Ta kontroll over ditt Wi-Fi-nettverk med smart-appen

TP-Links tpMiFI-app gjør det lett å bruke og styre M7310. Med appen kan du også sette grenser for databruk, kontrollere hvem som er tilkoblet ditt Wi-Fi-nettverk, sende beskjeder og dele filer via et tilkoblet MicroSD-kort. På den måten kan du lett dele bilder, musikk, videoer osv. med venner over nettverket.

Tekniske spesifikasjoner for M7310

Pris og tilgjengelighet

TP-Link M7310 vil være tilgjengelig fra slutten av september til en veiledende pris på 1290,- kr.

Powered by Labrador CMS