Jabra Motion Office Bluetooth headset

Pressemelding fra Jabra 23. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jabra lanserer det nye Jabra Motion Office Bluetooth headset

Jabra, verdensleder innen håndfri lydenheter, lanserer den nye headset-løsningen Jabra Motion Office. Det har trippeltilkobling og overfører samtalen automatisk fra bordtelefonen til mobilen dersom du for eksempel forlater kontoret under en samtale.

Trådløse Jabra Motion Office har trippeltilkobling – til mobil, bordtelefon og PC-telefon via Bluetooth®-teknologi. Det er utviklet spesielt for ansatte som deler arbeidsplass og for team utenfor kontoret. I en verden der stadig flere jobber mobilt er en stabil og problemfri tilkobling helt avgjørende.

- Hovedformålet med Jabra Motion Office er at ansatte og team utenfor kontoret fullt ut skal kunne utnytte deres mobile enheter og annen teknologi. Jabra Motion Office danner en bro mellom brukere og kunder gjennom fri flyt av informasjon, sier Holger Reisinger, Vice President of Marketing i Jabra.

Stadig flere virksomheter benytter filosofien hot-desking, hvor ansatte deler arbeidsstasjoner og bærbare dockingstasjoner. Jabra Motion Office kan være docking-stasjon for flere headset og kan parres med alle Jabra Motion-headset.

Filosofien bak Jabra Motion Office er at teknologi skal tilpasses brukeren, ikke motsatt. Headsettet har mange intuitive funksjoner. Med et enkelt trykk følger Jabra Motion brukerens bevegelser. Med den siste bevegelsessensorteknologien tilpasser headsettet lydstyrken til omgivelsene. Og med trippeltilkobling har brukeren eksempelvis mulighet til å bevege seg fra kontoret til bilen samtidig som headsettet automatisk overfører samtalen fra bordtelefonen til mobilen.

Jabra Motion Office er tilgjengelig i mai 2014.