Kingston DataTraveler Elite 3.0

Presemelding fra Kingston Digital 19. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rimelig og superrask USB 3.0-minnepinne fra Kingston Digital

Imponerende USB 3.0-ytelse til lav pris

•                    Ideell for å overføre store filer raskt

•                    USB 3.0-ytelse til en rimelig pris

•                    Slankt, ”toppløst” og uttrekkbart design  

Kingston Digital Europe Ltd, et datterselskap av Kingston Technology Company Inc, lanserer Kingston® DataTraveler® Elite 3.0. Den nye minnepinnen er basert på USB 3.0-standarden og er et økonomisk valg for forbrukere på som ønsker rask lagring og overføring av sine digitale bibliotek.

- Ettersom forbrukere lagrer og transporterer stadig mer HD-videoer, digitale designfiler, musikk og presentasjoner, er raske enheter nødvendig for å holde tritt med ens digitale livsstil,” sier norgesansvarlig i Kingston, Jan Terje Kleiven, og fortsetter:

- Den nye DataTraveler Elite med USB 3.0-teknologi er den perfekte løsningen for de som behøver raskere overføringshastigheter uten å bryte budsjettet.

DataTraveler Elite 3.0 hjelper brukerne å spare tid. For eksempel er produktet, i en intern test, omtrent to ganger raskere enn en standard USB 2.0-minnepinne til å kopiere over 22GB data. Testingen ble gjort med en enkel Blu-ray™ film, over 10.000 bilder og mer enn 4000 sanger.

DataTraveler Elite 3.0 er bakoverkompatibel med USB 2.0. Med kapasitet på 16GB, 32GB og 64GB, kommer den i et slankt, ”toppløst” og uttrekkbart design som skal beskytte USB-kontakten. Dette gjør at brukerne kan ha minnepinnen med seg hele tiden, da den enkelt kan festes til en nøkkelring eller en lenke. Kingston DataTraveler Elite 3.0 leveres med fem års garanti, 24/7 teknisk support og legendarisk Kingston-pålitelighet.

For mer informasjon, besøk www.kingston.com/europe

Powered by Labrador CMS