Kingston DataTraveler Workspace

Pressemelding fra Kingston 24. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kingston Lanserer Minnepinne Sertifisert for Windows To Go

· DataTraveler Workspace Støtter Mobile Arbeidere

· USB 3.0 Minnepinne Med Plass til Fullstendig Utgave av Bedriftens Desktop

Kingston Digital Europe Ltd, et datterselskap av Kingston Technology Company Inc., uavhengig verdensleder på minneprodukter, lanserer Kingston® DataTraveler® Workspace minnepinne. DataTravler er sertifisert for Windows To Go – en nøkkelfunksjon i Windows 81 Enterprise.

DataTraveler Workspace gjør at bedrifter kan få plass til en fullstendig utgave av selskapets desktop på en ekstern minnepinne – og dermed gjøre det mulig for brukere å starte opp og kjøre Windows 8 fra bærbare enheter. Den nye minnepinnen er en unik ekstern USB 3.0-enhet som er i stand til å yte på SSD-lignende nivå.

DataTraveler Workspce er laget spesielt for bedrifter og organisasjoner som ønsker å benytte seg av den nyte Windows To Go-funksjonen som finnes i Windows 8 Entreprise. Den er designet for å hjelpe IT-administratorer å støtte bedriftens mobile arbeidere – alt fra eksterne arbeidstakere til entreprenører og konsulenter. DataTraveler Workspace hjelper bedrifter og organisasjoner til å følge opp bring your own device (BYOD)-initiativ og krav til katastrofegjenoppretting.

- Det har vært en revolusjonerende endring av dagens arbeidsstyrke, og ved å koble sammen våre nyvinninger kan vi gi kundene våre et effektivt alternativ til å få trygg og sikker tilgang til bedriftens nettverk – uansett hvor de er i verden, sier Jan Terje Kleiven i Kingston Norge.

- Det siste året har vi jobbet iherdig med Microsoft for å utvikle en minnepinne som oppfyller kravene til Windows To Go, samt gir en ytelse, fleksibilitet og holdbarhet som våre kunder forventer av oss, sier Kleiven og legger til: - Vi vil fortsette å levere nyvinninger i takt med utviklingen i markedet og er fornøyde for å være en av de utvalgte produsentene som leverer sertifiserte Windows To Go-minnepinner.

For mer informasjon om produktet, vennligst besøk www.kingston.com/wtg.