Kingston Wi-Drive for Android

Pressemelding fra Kingston 14. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kingston lanserer Wi-Drive for Android

Ny oppdatering av selskapets trådløse lagringsenhet gir tilgang gjennom alle WiFi-aktiverte enheter

•         WiFi - aktivert og Flash-basert lagring gjør Wi-Drive til den perfekte eksterne lagringsvenn mens man er på farten.

•         Trådløs deling av dokumenter og mediefiler med tre eller flere brukere.

•         Dra og slipp filer fra din stasjonære eller bærbare datamaskin til Wi-Drive.

Kingston Digital Europe Ltd, et datterselskap av Kingston Technology Company Inc., uavhengig verdensleder på minneprodukter, lanserer en etterlengtet oppdatering for sin trådløse lagringsenhet Wi-Drive. Oppdateringen gjør det mulig å streame data til hvilken som helst WiFi-aktivert mobil enhet.

Alle nåværende eiere av Kingston Wi-Drive kan oppdatere sine eksisterende produkter, og den nye oppdateringen som gjør produktet enhetsuavhengig vil også bli inkludert i fremtidige versjoner. Denne utvidelsen av enhetsstøtten gjør at brukernes foretrukne mobile enheter kan få tilgang til, og dele innhold, på Wi-Drive til samme tid. Med integrert WiFi og fire timers batterilevetid tilbyr Kingston Wi-Drive stor lagringskapasitet og enkel deling i lommeformat for hvilken som helst enhet - inkludert Apple iPad®, iPhone®, iPod touch®, Android-enheter, Kindle Fire med flere.

Wi-Drive er nå også tilgjengelig i kapasiteter på opp til 64GB. Den nye 64GB-versjonen tillater enda mer deling og utvider kapasiteten ytterligere på hver WiFi-aktiverte enhet. Den nye, større versjonen, slutter seg til den allerede eksisterende Wi-Drive på 32GB. Kingston tilbyr i tillegg optimaliserte apper for Wi-Drive som gir ekstra funksjoner for brukerne. Wi-Drive App1 for Android OS-enheter er nå tilgjengelig på Google Play App Store. Grunnet stor variasjon av Android-baserte enheter, tilbyr Wi-Drive den mest allsidige opplevelsen for brukere slik at de kan velge mellom nettleseren og appen for å få tilgang til, og dele, sine mediefiler.

Mindre forbedringer og endringer har også blitt gjort på appene for Kindle Fire og Apple-enheter. Nåværende brukere av disse Wi-Drive - appene vil automatisk bli varslet om oppdateringene, mens alle nye app-nedlastninger vil være oppdaterte. Wi-Drive - appen, som for øvrig er gratis, er tilgjengelig for Kindle Fire på Amazon Appstore, og for Apple-enheter på App Store sm.            

Detaljer og nedlasting av CD for Wi-Drive-oppdateringen er tilgjengelig her: http://www.kingston.com/en/support/technical/products?model=WID.