Kjaerulff 1 Maximum Powerline

Pressemelding fra Kjaerulff 1 11.desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Få internett i HELE huset samt full utnyttelse av din SMART TV!

Det kan være enkelt, men like ofte kronglete for ikke å si umulig: Det å trekke LAN-kabler fra routeren og ut til din nye SMART-TV, til barnas rom eller til kontoret i huset.

Løsningen er enkel!

MAXIMUM Powerline distribuerer internett via husets eksisterende el-installasjon, og sender signalet med en hastighet opp til 500Mbit/sek. Dette er nesten 10 ganger raskere enn et alminnelig trådløst nettverk. Hastigheten støtter bl.a. HDTV, 3DTV og SMART-TV applikasjoner. Dette er ideelt nå som IP-TV og Video on-demand flytter inn i huset.

Det skal ikke trekkes LAN-kabler eller settes opp WI-Fi-løsninger. Du skal kun sette Powerline-enheten inn i stikkkontakten ved routeren, og den andre Maximum Powerline-enheten ved mottakeren, og forbindelsen er sikret.

Powerline er også godt egnet hvis man vil gi sin trådløse router en mer ideell plassering i hjemmet i stedet for der hvor internettet kommer inn i huset der routeren står i dag.

Det lanseres 3 forskjellige produktserier:

1) MAXIMUM 200 LOOP Opp til 200 Mbit/s og har strømgjennomgang!

2) MAXIMUM 500 NANO Opp til 500 Mbit/s og ultrakompakt design, men uten strømgjennomgang!

3) MAXIMUM 500 LOOP Opp til 500 Mbit/s og med strømgjennomgang!

Felles for alle enhetene er at de tilbyr en stabil og sikker internettforbindelse med hastigheter opp til hhv 200 Mbit/sek eller 500Mbit/s, og dette uten forstyrrelser fra f.eks mikrobølgeovner, mobiltelefoner, eller andre frekvensforstyrrende elementer som ofte kan oppleves ved bruk at trådløse nettverk.

Flere rom?

Det er mulig å sette flere Powerline enheter sammen på samme nettverk og oppnå også hurtig og stabilt nettverk i flere rom. Ønsker man å utbygge med en eller flere enheter kan disse kjøpes enkeltvis eller i kit med 2 stk.

Få stikkontakter?

Maximum Powerline har strømgjennomgang, med unntak av Nano-modellen, slik at stikkontaktene de monteres i fortsatt kan brukes som hittil. Har man ikke bruk for stømgjennomgang, men i stedet ønsker en diskret løsning, er Nano-modellen et godt alternativ.  

Maximum Powerline kan allerede nå kjøpes hos utvalgte forhandlere.

Det er 5 års reklamasjonsrett på alle Powerline produkter.

Powered by Labrador CMS