Lenovo Tab3

Pressemelding fra Lenovo 22. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lenovo lanserer nettbrett-serien TAB3

TAB3 10 Business, et Android-nettbrett for bedriftsbruk

TAB3 7 og TAB3 8 designet for familier

På årets MWC-messe i Barcelona lanserte Lenovo det nye Android-nettbrettet designet for bruk i arbeidslivet, TAB3 10 Business, samt Lenovos første serie nettbrett spesialdesignet for familien, TAB3 7 og TAB3 8.

TAB3 10 Business er optimalisert for en mobil arbeidshverdag, og vil være et nyttig verktøy for folk som er mye på farten i jobbsammenheng. Nettbrettet kommer blant annet med full støtte til Android for Work™, er utstyrt med Gorilla® Glass, er støv og sprutsikker og har Android 6.

TAB3 7 og TAB3 8 er spesialtilpasset familien hvor nettopp nettbrettet er produktet som deles mest i hjemmet. Nettbrettene kommer med Adaptive Display-teknologi som gjør at de tilpasser seg det brukeren ser på og omgivelsene de befinner seg i ved å justere lysstyrke, farge på lyset og lyd. Det er også mulig å lagre flere brukere på de to modellene, og barna kan få et eget modus med barnevennlige funksjoner.

Pris og tilgjengelighet

• TAB3 7 starter på €119, og er tilgjengelig fra juni 2016

• TAB3 8 starter på €149, og er tilgjengelig fra juni 2016 

• TAB3 10 Business er tilgjengelig fra juli 2016. Pris følger i nær fremtid.

Powered by Labrador CMS