Lenovo TP T431s

Pressemelding fra Lenovo 19. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny ThinkPad: Tynnest, lettest og ny design

Lenovo lanserer en ny modell i sin klassiske T-serie - den tynneste og letteste så langt, og i nytt design.

ThinkPad T431s er 20,6 mm tykk og veier 1,63 kilo. ThinkPad-serien, som ble overtatt fra IBM da Lenovo kjøpte selskapet i 2005, er i sitt 21. år på markedet.

-Vår nye modell bygger på internasjonale brukerundersøkelser over ni måneder, i mange ulike situasjoner og blant hele registeret fra ikke-ThinkPad-brukere til de mest hengivne entusiastene. Det har resultert i ny design, blant annet med ny utforming av tastatur, større pekeplate med glassoverflate og klikkfunksjoner, samt en ekstremt tynn skjermramme, sier konserndirektør Dilip Bhatia i Lenovo.

TP T431s har fortsatt ThinkPad-modellenes røde, unike styreknapp.

Innpakkingen er basert på karbonfiber i topplokk og magnesium. På innsiden er maskinen utstyrt med Intels 3. generasjon kjerne prosessorer med lynrask oppstart (Turbo Boost), forbedret HD grafikk og HD+ (1600 x 900) refleksfri 14 tommers skjerm, HDD og SSD lagringsenheter i tillegg til 12 GB harddisk minne, samt to USB 3.0 porter for rask dataoverføring. Maskinen kan også fås med Intel vPro for bedre styring og administrasjon, samt topp sikkerhetsutrusting.

Pris og tilgjengelighet

TP T431s kommer på markedet i april, og vil koste fra € 1.499 eks MVA.

Powered by Labrador CMS