ALSO ÅRETS LENOVO-DISTRIBUTØR

IT-distributøren Also AS er kåret til årets Lenovo-distributør 2015. Prisen ble utdelt under selskapets partnerarrangement 21. januar.

Publisert Sist oppdatert

I begrunnelsen het det at ”Also viser initiativ og har stor produktkunnskap. Det er et tett og godt samarbeid på alle plan i organisasjonene. Also er og vil fortsette å være en meget viktig partner for Lenovo”, ifølge en pressmelding fra Also.

Administrerende direktør Monica Aune i Also mottok prisen sammen med salgssjef Mats Kristiansen.

– Dette er veldig moro. Jeg er så stolt av kollegene mine som hver dag står på for å drive markedet videre. Vi befinner oss midt i en teknologisk revolusjon. Vårt Lenovo-team og våre øvrige medarbeidere står på og utvikler sin kompetanse i takt med produktutviklingen. Målet vårt er å gi kundene merverdi hver eneste dag, uttalte Aune da hun mottok prisen.

Vi befinner oss midt i en teknologisk revolusjon

Ifølge pressemeldingen heter det at Lenovo er en av verdens største IT-produsenter, med et sortimentet som omfatter alt fra PCer til dataromløsninger. Also AS er ifølge samme melding en ledende distributør av IT-produkter til forhandlere i Norge. Selskapet har hovedkontor i Sandefjord, samt avdelingskontorer på Lysaker og i Arendal. Alsos portefølje inneholder mer enn 30.000 artikler fra rundt 50 leverandører. Also AS eies av Also Holding AG, basert i Emmen i Sveits. Selskapet har mer enn 3.400 ansatte over hele Europa. I regnskapsåret 2014 omsatte de for 7,2 milliarder euro. Hovedaksjonær er Droege Group, basert i Düsseldorf i Tyskland.

Powered by Labrador CMS