Lexmark 11 nye multifunksjonsskrivere

Pressemelding fra Lexmark 23. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lexmark utvider sitt lederskap i MFP med nye løsningsorienterte laserprodukter

De nye produktseriene som lanseres og inkluderer 11 smarte multifunksjonsskrivere i kombinasjon med tjenester og Perceptive Software portefølje, muliggjør smartere endringer av tidkrevende prosesser med muligheter til en mer effektiv og automatisert arbeidsflyt.

Dagens produktlanseringen fra Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) er historisk en av de mest betydningsfulle i sin historie, med mange nye laserskrivere og multifunksjonsskrivere (MFP). Lanseringer er basert på en forbedret teknologi plattform med produktivitetsfremmende løsninger.

Lexmarks smarte MFP’er har en intuitiv berøringsskjerm som gir tilgang til programmer for redusert kompleksitet med manuelle prosesser og gjennom en forbedring av produktiviteten. Den sømløse integreringen av smarte Lexmark MFP’er med produktporteføljen fra Perceptive Software bidrar til dette.

Noen av de nyeste tilskuddene til Lexmark familien av skrivere og MFP-er:

• CX510 Fargelaser MFP - Designet for mellomstore arbeidsgrupper, tilbyr tidsbesparende produktivitetsfremmende løsninger som normalt finnes på større enheter. Gir profesjonell fargekvalitet markedsføringsmateriell takket være Lexmarks kalibrering teknikk for fargevalget PANTONE ® og fargeidentifisering Lexmark Named Color Replacement.

• MX812 monolaser MFP - Denne høyytelses multifunksjonsmaskinen har usedvanlig rask utskrift, kopiering og skanning hastighet. Den er den første mono A4 laserskrivere og multifunksjonsmaskin som kan skrive ut og kopiere opptil 66 sider per minutt1 og levere en side av fire sekunder(1).  Dette er ideelt for store arbeidsgrupper som trenger en skikkelig ”arbeidshest”. Med forhåndsprogrammerte forretningsløsninger via en berøringsskjerm i farger av 25,9 cm gir det en profesjonell brukeropplevelse og tilgang til avanserte funksjoner. Med den nyutviklede høykapasitets ”Unison” tonerkassett på 45000 sider(den største i sin klasse), færre driftsavbrudd for utskifting av rekvistia.

• MX611 monolaser MFP - Lexmark MX611 har en brilliant farge berøringsskjerm på 17,8 cm med forhåndsprogrammerte løsninger som forbedrer produktiviteten med enklere betjening av mer avanserte oppgaver. Det er en meget sterk maskin som klarer å skrive ut opptil 47 sider per minutt og levere utskriften samt  kopiere en side på 6,5 sekunder. Lexmark MX611 er den eneste MFP i klasse som kan utstyres med en stifteehet.

• MX410 monolaser MFP - denne skriveren introduseres med en startpris på overkommelig XXX kroner. Maskinen gir en praktisk tidsbesparelse med rask prosessor, rask utskrift, kopiering, skanning og har en forenklet betjening med en 10,9 cm stot farge berøringsskjerm. Den er beregnet på en månedlig produksjon på 10 000 sider per måned og har en effektiv produksjonshastighet på  38 sider per minutt,  og kan skrive ut eller kopiere en side på 6,5 sekunder.

• MS610 mono laserskriver - med startpris på CCC kroner. MS610 som den raskeste og mest kompakte monokrom laserskriver for A4, beregnet for volum på opptil 16.000 sider per måned, opp til 47 sider per minutt og en førsteside leveres på 6,5 sekunder. Det er lett å betjene med sin 10,9 cm brede farge pekeskjerm 3 som også tillater brukere å administrere oppgaver direkte fra enheten.

For mer informasjon om produkter og modeller, kan du besøke Lexmarks hjemmeside, www.lexmark.no.

"The intelligens Lexmark produkter tilbudet er den avgjørende faktoren som, kombinert med vår state of the art bildeteknologi gir våre kunder enestående kapasitet i en enkelt portefølje av løsninger," sier Marty Canning, visepresident Lexmark og president for Imaging Solutions and Services. "Våre innovative og smarte maskinene er ryggraden i mange av våre forretningsløsninger og ekteskap mellom vår maskinvare og programvare portefølje, kunder få tilgang til utilgjengelige informasjon og større tilfredshet. "

Andre kilder:

• Lexmark MFP Smart Video

• Lexmark CX510 Color Laser MFP Spec Sheet

• MX812 Lexmark Monochrome Laser MFP Spec Sheet

• MX611 Lexmark Monochrome Laser MFP Spec Sheet

• MX410 Lexmark Monochrome Laser MFP Spec Sheet

• MS610 Lexmark Monochrome Laser Printer Spec Sheet

• Lexmark Toner Unison Video

• Lexmark Toner Unison brosjyre

Lexmark

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) gir et bredt spekter av utskrift og bildebehandling produkter, programvare, løsninger og tjenester til bedrifter av alle størrelser med sikte på å hjelpe dem å øke sin produktivitet. Observant Software er en selvstendig enhet i Lexmark, er en ledende leverandør av programvare for dokumentbehandling for bedriften som hjelper organisasjoner enkelt administrere hele livssyklusen sine dokumenter, forenkle forretningsprosesser og øke driftseffektiviteten. I 2011 solgte Lexmark produkter i mer enn 170 land og hadde et overskudd på 4,0 milliarder USD.

Lær hvordan Lexmark kan øke produktiviteten i bedriften din i www.lexmark.se eller følg oss på Twitter: Lexmark Sverige. For mer informasjon om Preceptive Software, kan du gå www.perceptivesoftware.com.

Lexmark og Lexmark med rutermerket er varemerker for Lexmark International, registrert Inc. i USA og / eller andre land. Unison er et varemerke for Lexmark International, Inc. Alle andre varemerker tilhører de respektive eierne.

Alle priser er beregnet i euro - faktiske priser kan variere.

Alle priser, funksjoner, spesifikasjoner og evner kan endres uten varsel.

Powered by Labrador CMS