Lexmark CS- og CX-serie

Pressemelding fra Lexmark 25. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lexmark lanserer et gjennombrudd av innovasjon i det raskest voksende markedssegmentet

Lexmark International, Inc., en global leder innen teknologi, lanserte i dag 7 nye neste generasjons A4 fargelasere og smarte multifunksjonsskrivere (MFP).

Mange av de nye skriverne leverer en av de høyeste tonerkapasitetene i sin klasse og har bransjeledende lang levetid. Det betyr færre brukerinngrep og lavere totale eierkostnader.

- A4 farge MFP, fortsetter å representere et meget sterkt segment for verdensomspennende MFP-aktivitet, med en høy 10,5 prosent vekst forventet i hele prognoseperioden," sier Amy Machado, Research Manager, Worldwide Hardcopy Peripherals Format Forecast, Q3 2015.1

Raskest på markedet

Skriverne er drevet av en kraftig «quad core prosessor». Modellene har den raskeste utskrifts- og kopieringshastigheten som er tilgjengelig på markedet, i sine respektive A4-klasser.

Den nye skriverserien fra Lexmark: Lexmark CS720, CS725 og CS820 singelfunksjonsskrivere, Lexmark CX725, CX820, CX825, CX860 serie med multifunksjonsskrivere.

- Dette er den første virkelige produktlanseringen i skrivermarkedet på mange år.  Denne gangen gjelder det ikke bare høyere hastighet, bedre ytelse og større driftssikkerhet til en lavere pris. Nå fornyer vi vårt løfte til markedet gjennom "Customers for life" med en ny serie profesjonelle skrivere som virkelig synliggjør brukervennligheten og mulighetene til å tilpasse skriverne til sitt bruk.  Dagens kunder krever enkel betjening og skreddersøm. Sammen med våre forhandlere i Norge blir dette en realitet mer enn før, ettersom de nye modellene har flere avanserte løsninger "ut av esken", slik at smarte flerfunksjonsskrivere også kan brukes som en terminal for tilgang til selskapets dokumentløsninger, sier Hans Arvid Rønning, Nordic Sales Program manager i Lexmark Norge.

Lexmarks beste produkt

Lexmarks nye helt, CX860, tilbyr den beste tonekapasiteten, den største input/output-kapasiteten og har den mest fleksible mediestøtten av alle multifunksjonsskriverne. CX860 er så avansert at den konkurrerer med A3-skriverne og gjør det enklere for bedrifter å velge fargeprint. 

Alle skriverne støtter Kofax TotalAgility fra Lexmark, som forenkler arbeid med omnichannel og strategi, som hjelper bedrifter å bli enda mer effektive.

Nettbrettlignende grensesnitt

Lexmark forbedrer kundeopplevelsen ved å introdusere ef nytt nettbrett-lignende grensesnitt, noe som gjør skriverne enda mer brukervennlige enn tidligere.

De nye multifunksjonsskriverne er komplette med produktivitetsforbedrende løsninger som blant annet den nye Scan Center app. Appen gjør at brukere kan skanne et papirdokument og rute den digitale bildefilen til flere mål samtidig som e-postadresser, network folders, FTP sites, farmaskiner, elektroniske dokumentarkiver eller andre sikre nettverk,  i tillegg til at du kan velge å få bekreftelse på at filen er sendt eller lagret.