Linksys Wireless Range Extender

Pressemelding fra Linksys 30. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Linksys lanserte i dag den nye Dual-Band Wireless-N Range Extender – modell  RE2000, en signalforsterker som er ideell for å utvide den trådløse dekningen i hjemmet. Når forbrukere ofte opplever svakt signal i noen deler av huset, kan det skyldes at elementer som vegger eller forstyrrelser fra for eksempel babycall, mikrobølgeovner eller trådløse telefoner blokkerer signalene.  Den nye Linksys Range Extender hjelper forbrukeren å maksimere den trådløse nettverksdekningen I huset og fjerner “radioskygger” for Wi-fi-dekningen overalt i hjemmet.

Forbrukerne kan velge mellom enten 2.4 eller 5GHz radiobånd for å forbedre rekkevidde og ytelse på hjemmenettverket sitt. RE2000 er konstruert for å utvide b/g/n Wi-fi-signalene fra enhver trådløs ruter, enten den er levert av bredbåndsleverandøren eller kundens egen. I tillegg har RE2000 en innebygd port for tilkobling av en kabelavhengig enhet, for eksempel en printer eller smart-TV.

– Etter hvert som flere og flere trådløse enheter tas i bruk i hjemmet, oppdager forbrukerne at de trenger bedre dekning for å nå fram til alle deler av hjemmet, sier Jesper Dauw, Regional Director for Linksys i Norden. – Vår nye Dual-Band Wireless-N Range Extender hjelper forbrukerne å utvide sitt eksisterende trådløse nettverk til der de trenger det mest – enten det handler om ovenpå, i hagen eller på soverommet.

Den nye nettverksforsterkeren leveres med en trådløs oppsetthjelper som gjør installasjonen både raskt og enkelt. Installasjonshjelperen hjelper brukeren med å finne den optimale plasseringen av forsterkeren for å få best dekning og ytelse. Knappen for Wi-Fi Protected Setup(TM) (WPS) muliggjør rask og sikker oppkobling til enhver Wi-Fi Protected Setup(TM) (WPS)-kompatibel ruter og tilkobling til andre enheter på det trådløse hjemmenettverket.

Nøkkelegenskaper

Pris og tilgjengelighet

Den nye Dual-Band Wireless-N Range Extender RE2000 er tilgjengelig nå fra de fleste ledende forhandlere og har en veiledende pris på € 69,99 eller ca NOK 530,-.

Powered by Labrador CMS