Logitech Ultrathin Keyboard Folio

Pressemelding fra Logitech 30. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt tastatur og deksel spesialdesignet for Samsung Galaxy Tab 4.10.1

Med Logitech Ultrathin Keyboard Folio får du både et tastatur og et beskyttelsesdeksel til den nye Samsung Galaxy Tab 4 10.1.

I dag lanserer Logitech utvidelsen av sin prisvinnende tilbehørsserie for nettbrett, med Logitech Ultrathin Keyboard Folio til Samsung Galaxy Tab 4.10.1. Et vannavstøtende og slitesterkt materiale gjør Logitech Ultrathin Keyboard Folio til et tynt og lett beskyttelsesdeksel med innebygd Bluetooth®-tastatur og en ekstra rad med Android™ snarveier.

”Logitech utviklet Ultrathin Keyboard Folio for å beskytte den nye Galaxy Tab 4samtidig som den skal gjøre brukeropplevelsen enda mer produktiv og innholdsrik,” sier Marketing Manager Christina Holmberg i Logitech Nordic.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio har et slankt tastatur med maksimert tastestørrelse og en rekke med snarveier for Android. Resultatet er et raskt og nøyaktig tastatur som øker brukeropplevelsen og produktiviteten.

SecureLock-systemet holder din Samsung Galaxy Tab 4.10.1 godt festet til dekselet, selv om dekselet er lett å feste eller ta av. Tastaturdekselet er laget av vannavstøtende og slitesterkt materiale for å beskytte for- og baksiden av nettbrettet fra støt, riper og søl.

”Vi har optimalisert tastaturet for at det skal være enkelt og komfortabelt å skrive på, og tastaturet fungerer også som et stativ som gir nettbrettet to visningsposisjoner, stående eller liggende. Tastaturet fungerer perfekt til enhver aktivitet, om det er å svare på e-post, se film eller spille spill”, sier Holmberg.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Ultrathin Keyboard Folio er forventet å være tilgjengelig i Norden i begynnelsen av Mai 2014,  med en veiledende utsalgspris på 899 kr. For mer informasjon, besøk www.logitech.com.

Powered by Labrador CMS