Logitech Color Collection

Pressemelding fra Logitech 4. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vis hvem du er med nye Logitech Color Collection

Logitech Color Collection gjør grå mus til fargerike designobjekter

I dag lanserer Logitech for sjette år på rad tre av sine mest populære mus i et iøynefallende mønster med moderne farger. Den nye kolleksjonen gir et bredt spekter av farger og mønstre å velge mellom.

– Den nye fargekolleksjonen ble laget for å gjenspeile hvordan samfunnet i dag preges av at hver enkelt åpent får uttrykke hvem de er som individ, sier Charlotte Johs, visepresident og merkeutvikler for PC-tilbehør i Logitech. – Farger og mønstre kan påvirke humøret ditt og vise din egen stil. Med vårt modige design og levende fargevalg i denne kolleksjonen, kan du vise resten av verden hvor unik du er.

Variasjonen i utformingen er stor, fra klassiske to-tonede fargevalg, til mer spennende og dristige mønstre. Kolleksjonen er tilgjengelig på Logitech Wireless mouse M325, som er både komfortabel og presis, og egner seg dermed spesielt godt til websurfing. I kolleksjonen inkluderes også den trådløse M317 med optisk tracking, og Mini mouse M187, en mus du kan putte i lomma og ta med overalt.

Pris og tilgjengelighet

Anbefalt utsalgspris på M325 er 299,- kroner, M317 249,- kroner, og M187 koster 199,- kroner. Den nye kolleksjonen er tilgjengelig fra juni, 2014.

Powered by Labrador CMS