Logitech G-serien

Pressemelding fra Logitech 2. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserte produktserie på The Gathering

Verdens største produsent av datatilbehør lanserte sin nye produktserie med tilbehør til dataspill på The Gathering denne påsken. Her samlet over 5000 spillentusiaster seg for å spille, konkurrere og sjekke siste nytt innen spill- og tilbehør.

– The Gathering er en stor happening for alle datainteresserte, også utenfor Norge, sier Alex Machado, Senior Category Manager i Logitech. – For oss er det viktig å være tilstede på arrangementer der vi møter kundene våre, og ikke minst for å få nye impulser og inspirasjon. I år har vi også valgt å lansere vår nye serie gaming-produkter på The Gathering, sammen med våre største fans og kritikere, sier Alex Machado, som selv var på The Gathering for å snakke om trender og utviklingen innen tilbehør til PC-spill.

Forsket seg fram

Ved å bruke infrarød teknologi har Logitech studert interaksjonen mellom hånd, mus og tastatur i spillsituasjoner. Observasjonene har dannet grunnlaget for produktutviklingen, og gjort den nye produktserien, som heter Logitech G, til et uunnværlig produkt for seriøse gamere. G-serien inneholder fire datamus, to tastatur og to nye headset - spesialutviklet for maksimal presisjon og ytelse, som er spesielt viktig innen PC-spill.

– Med Logitech G-serien lar vi vår lidenskap for vitenskap komme gamerne til gode. De nye produktene tar spillingen til et nytt nivå når det gjelder hurtighet, presisjon og pålitelighet. Hvert eneste element i disser produktene er designet med én ting for øyet, nemlig å gi gamere det beste utstyret, sier Machado.

Produktene vil lanseres på Logitechs ”G-lab” i Vikingskipet. Logitechs talsperson for gamingsegmentet, Alex Machado, vil være tilstede under lanseringen for å snakke med både presse og fans.

Produktserien inneholder:

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Logitech® G700s Rechargeable Gaming Mouse er en trådløs gaming-mus med samme rapporteringshastighet som en gaming-mus med ledning. Dersom spillet varer lenge, kan musen lades mens den brukes ved å koble den til maskinen med en Micro-USB-kabel. Musen har en vannavvisende overflate som gjør at hånden din ikke ”klistrer” seg fast, og gir et tørt grep med høy presisjon. Du kan også programmere 13 forskjellige hurtigkommandoer på musen ved å laste ned Logitech Gaming Software.

Pris: 895,-

Logitech G500s Laser Gaming Mouse

Logitech® G500s Laser Gaming Mouse er designet spesielt for FPS (first person shooter)-gamere. Musen gir presis kontroll på de fleste underlag, og har i tillegg et superraskt dual-mode scroll-hjul. Med to knapper kan du enkelt bytte fra pikselpresist sikte på 200 DPI, til lynraske manøvre på opptil 8200 DPI, kun ved bruk av pekefingeren. Også denne musen har vannavvisende overflate. Med et justerbart tyngdepunkt kan gamere skreddersy musen til sin spillestil. Du kan også programmere 10 forskjellige hurtigkommandoer på musen ved benytte deg av Logitech Gaming Software.

Pris: 595,-

Logitech G400s Optical Gaming Mouse

Logitech® G400s Optical Gaming Mouse viderefører arven fra Logitech MX518 Optical Gaming Mouse og Logitech Optical Gaming Mouse G400. Musen er laget spesielt for FPS-spill og benytter Logitechs Delta Zero sensorteknologi for maksimal presisjon. I tillegg til en vannavvisende overflate, har musen soft-touch områder for bedre grep. Et belegg på hovedknappene hindrer slitasje. Med Logitech Gaming Software kan du programmere opptil åtte knapper med ønskede funksjoner.

Pris: 495,-

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Logitech® G100s Optical Gaming Mouse er enkel å bruke og spesialdesignet for MOBA (Multiplayer Online Battle Arena)- og RTS (Real Time strategy)-spill. Tastene er laget for å tåle opptil 20 millioner klikk, samtidig som Delta Zero sensorteknologien sørger for høy presisjon uansett hastighet. Vannavvisende overflate og invertert trapesdesign gjør at man får et stødig grep om musen over lang tid, også dersom man er venstrehendt.

Pris: 349,-

Logitech G19s Gaming Keyboard

Logitech® G19s Gaming Keyboard gir gamere full kontroll på statistikker, applikasjoner og hurtigtaster. Keyboardet har vannavvisende overflate, i tillegg til et dobbelt UV belegg som gir tastene ekstra lang levetid. Med Logitech Gaming Software kan du konfigurere 12 G-taster med opptil 36 forskjellige funksjoner. To høyhastighets USB 2.0 porter lar deg overføre data til og fra tilbehør som MP3-spillere og flash drivere samt lade annet batteridrevet tilbehør. Med anti-ghosting kan du gjennomføre komplekse handlinger uten forstyrrelse eller ghosting.

Pris: 1 699,-

Logitech G510s Gaming Keyboard

For å gjøre komplekse handlinger enkelt, har Logitech® G510s Gaming Keyboard 18 programmerbare G-taster som lar deg konfigurere opptil 54 forskjellige funksjoner. Med opplyst LCD panel kan du følge med på statistikker, systeminformasjon og VoIP kommunikasjonsdata, samtidig som du kan utvikle applets som fungerer med ditt GamePanel. Keyboardet har vannavvisende overflate, i tillegg til et dobbelt UV belegg som gir tastene ekstra lang levetid.

Pris: 999,-

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset

Logitech® G430 Surround Sound Gaming Headset med Dolby Headphone-teknologi gir deg en 360 graders lydfølelse slik at du kan høre det du ikke ser når du spiller. Hodesettet har vaskbare øreklokker med komfortabel passform for lange spilløkter. Med noise-canceling mikrofon er du sikker på å bli hørt av dine lagkamerater.

Pris: 699,-

Logitech G230 Stereo Gaming Headset

Logitech® G230 Stereo Gaming Headset leverer stereolyd i høy kvalitet ved hjelp av 40 mm neodymium-drivere. Maraton-gamere vil sette pris på de vaskbare øreklokkene og den fleksible mikrofonen med noise-canceling-funksjon.

Pris: 499,-

Tilgjengelighet

Alle de ovennevnte produktene vil være tilgjengelig i Norge fra midten av mai, 2013.

For mer informasjon, besøk gaming.logitech.com eller vår blog.

Powered by Labrador CMS